2777
2789

حالا نمیشه اسمشو بگم اما واقعا خیلی بی ادبه و کلماتی ک استفاده می‌کنه واقعا در شأن ی خانوم نیست 

همشم تاپیک میزنه شوهرمو دعوا کردم ریدم به شوهرم و ...

بعد من فقط از این حرص میخورم ک فکر کرده خیلی قدرتمنده و زور داره و چون زور داره شوهرش هیچی بهش نمیگه و باهاش خوبه درحالیکه شوهر این خانوم و امثالش ذاتشون همینه ریلکس و آروم و زن دوست هستن حتی اگه زنه بهشون بدی کنه کلا مدلشون اینه و این خانوم جوریکه میگه خیلی ب شوهرش بی احترامی می‌کنه و غرغروعه و همش دعوا داره و فحش میده و افتخارم می‌کنه میگه من ب شوهرم رو نمیدم بها نمیدم و .....

خیلی اعصابم خورد میشه چنین آدمایی رو میبینم

حالا خودمم ی دوستی دارم ک شوهرش دقیقا عین این خانوم خودشیفته و بی اعصابه و اونم میگه من ب زنم رو نمیدم بها نمیدم حالا دوست من خودش اعتراف کرد گفت اگه اون مرد نرمالی بود منم میتونستم زور بگم بهش و حرف حرف من باشع اما زورم بهش نمیرسه چون ی مرده 

بعد این خانوم اگه زن کسی مثه این آقا میشد هم قم رو نشونش میداد هم کاشانو 

چقد بدم میاد آدم از خوبی همسرش یا بقیه شو استفاده کنه و قدردان مهربونیش نباشه

تا شقایق هست زندگی باید کرد  

وقتی این جوری میگید استرس میگیرم نکنه من باشم 😅😅😅 البته من مجردم ها 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورکن تو واقعیت جرعتشو نداره فقط فانتزیشه 😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

فهمیدم کیو میگی 😑🤗🤗🤣🤣😎😎😎

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فهمیدم کیو میگی 😑🤗🤗🤣🤣😎😎😎

نامردا چرا من نمیفهمم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
همچی کاربری باهاش دهن ب دهن نشی دعوای زن وشوهری ب خودشون ربط داره حتما زنه خودش یه چیزیش هست ک دعواد ...

اره دقیقا من تو یکی از تاپیکاش بودم والا دیدم انقد دهن دریده اس خوشم نیومد باهاش بحث کنم چون اون فقط ماهیجه های زبونش تند تند کار می‌کنه از مغزش استفاده نمیکنه

نامردا چرا من نمیفهمم

دیگه دیگههه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دیگه دیگههه

آقا بگو توروخدا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

باورکن تو واقعیت جرعتشو نداره فقط فانتزیشه 😂😂😂

اره شاید حق با توعه اما من دیدم چنین زنو مردایی رو ولی چند تاشون مرداشون بخاطر تلافی رفتار بده زنه بش خیانت کردن 

آقا بگو توروخدا

نه حاجی میاد منم قورت میده

اون کاربر نمیدونم دقیق چطوریه ولی باور کن همین زنایی که بداخلاق تر و غرغرو هستن خیلییییییی شوهرشون مطیعشون هست...ربطی هم به زن دوست بودن مرد ندارع...ذات مرد اینه که اگه ببینه مظلوم و ساکت و قانع هستی هی بیشتر اذیت میکنه و زور میگه

اره دقیقا من تو یکی از تاپیکاش بودم والا دیدم انقد دهن دریده اس خوشم نیومد باهاش بحث کنم چون اون فقط ...

همون بهتره ک جوابشو ندی ممکنه یه حرف بدی بزنه اونوقت میمونی چ جوابشو بدی منم ازهمچی زنهایی خوشم نمیاد دهن ب دهن بشم 

اره شاید حق با توعه اما من دیدم چنین زنو مردایی رو ولی چند تاشون مرداشون بخاطر تلافی رفتار بده زنه ب ...

ببین درست میگی منم دیدم و آخر زندگیشون نابود شد طرف رفت خیانت کرد