2777
2789
عنوان

خواب دیدن خیلییی زیاد نشونه چیه🚫

94 بازدید | 10 پست

من هرچقدرم بخوابم باز خوابم میاد 

یه مدت خیلی طولانی هیچ خوابی نمیدیدم یا حداقل یادم نمیموند

ولی چند وقته خیلی خوابای عجیب میبینم که‌به زندگی روزمرم ربطی نداره یعنی راجبشون فکر نکردم!

این‌چند‌وقت که خواب میبینم به شدت بدن درد میگیرم بعد بیدار شدن

سلام شبتون بخیر فعلا اصلا متنتون رو نخوندم تازه از خواب پریدم بدجوری کابوس دیدم خواب دیدم یه چیزی شیطانی وقتی که خابم روم نشسته و منم میترسم داخل همون خواب روسرم پتو و خیلی گریه میکنم و میترسم تروخدا یکی جواب بده تا خود صبح گمون نکنم خابم ببره حال بدی دارم 

لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم البته من همزاد دارم و کلا حل نمیشه باید باهاش کنار بیای ممکنه همزاد داشته باشی (اگه خوا ...

منم همزاد رو میگن که دارم همین که استارتر گفتن چند وقت پیش بودم میشه بگین چیه 

لایک ممنوع / کاربری دست دو نفره 

چطور متوجه شدی که همزاد داری؟

خب اولش زیاد خواب می‌دیدم و کم کم خیلی داشت ترسناک میشد و خب همیشه خوابای مختلف با یه آدم خیلی نزدیک (اعضای خانواده) تو خوابم بود و سعی داشت منو بزنه و بکشه و خب رفتیم پیش دعا نویس گفت تو همزاد داری و از خودت تو خوابت محافظت کن (خانواده مادریم بیشترشون همزاد داشتن) و و هیچ وقت اون خوابا قطع نشد اما آنقدر خواب دیدم و میبینم که میتونم خوابمو کنترل کنم دیگه با اون کاراکتر هم که سعی داشت منو بکشه هم دوست شدم تو خوابام و خب می‌دونم خوابم و میتونم خودمو بیدار کنم یا خوابمو عوض کنم

منم همزاد رو میگن که دارم همین که استارتر گفتن چند وقت پیش بودم میشه بگین چیه

تا اونجایی که من می‌دونم همزاد یه نوع اجنه یا پریه نمیدونم دقیق... ولی سعی داره تو خواب شمارو اذیت کنه و تو موارد حاد حتی وقتی از خواب پا میشن رو بدنشون کبودی هم دیده میشه و کلا بستگی داره ولی اکثرا چیز خوبی نبوده و نیست

خب اولش زیاد خواب می‌دیدم و کم کم خیلی داشت ترسناک میشد و خب همیشه خوابای مختلف با یه آدم خیلی نزدیک ...

بله منم رفتمو گفت که همزاد داری ولی راجب خواب چیزی بهم نگفت کلا مسئله رو زیاد باز نکرد برام بیشتر با یکی از اعضای خانوادم راجبم حرف میزد

پیام بعدیتونم خوندم‌که‌گفتین دوسه بار در هفته شامل این قضیه نمیشه

من همیشه همین بودم ولی یه چند ماه اصلااا خوابی نمیدیدم و الان چند وقتیه باز خوابام شروع شده طوری که هرشب میبینم

یه خوابم نیست..یه شب چهارتا خواب دیدم(چیزی که یادمه ممکنه بیشترم باشه)

یکیش که برام عجیب بود این بود یکی که اصلااا بهش فکر نمیکنم و چندسال پیش فوت شدن،دستمو‌ گرفت

من اول نگاش میکردمو تو عالم خواب به خودم میگفتم چندسال گذشته منو یادش نیست،برگشت سمتم همون لحظه خندید گفت دستتو بده منو با خودش برد یه همچین چیزی بقیشم یادم نیست

بله منم رفتمو گفت که همزاد داری ولی راجب خواب چیزی بهم نگفت کلا مسئله رو زیاد باز نکرد برام بیشتر با ...

عزیزم اگه همزاد داری سعی کن خوابتو کنترل کنی من بیشتر وقتا خوابمو کنترل میکنم و خب درست میشه. بله منم روزی بالا چهار تا میبینم ولی بیشترشون یه سناریو تکراریه 

جنبه مثبتش اینه که هر وقت تو خواب بخوام یکیو ببینم و تو ذهنم بهش فکر کنم میاد به خوابم رازش اینه که بتونی کنترل کنی