من پسرم 2ماهو نیم هستن یه پسر خیلی خوشکل الحمدالله.این مادر شوهرم کلافم کرده هر وقت بچرو میبینه هی میگه چرا نمیخنده بچه های دیگه 20 روزه گی میخندن وای چه بداخلاقه یا امشب گفت اون نوه دختریش تو این سن بوده کلی صدا در میاورده اصلا ارامش برام نذاشته در ضمن بچه سومم هست و من میدونم بچه مشکلی نداره هنوز زوده ولی منو دق کرده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
من بچه بودم همش پدربزرگم میگفت لاغر لاغر هیچ اعتماد به نفس نداشتم و چون تو ذهنم این چیز هک شده بود هر چی میخوردم چاق نمیشدم و مقصرش خانوادم می دونم که تو بچگی جلوش نی ایستادن تا ازدواج کردم و همسرم اینقدر از زیباییم میگفت و برام چاق شدن بی اهمیت شد که الان بهترین اندام دارم ولی ندیدم الان بگه چه خوب شدی فقط روزی که مریضم یا چیزی زود میگه