2777
2789

من رفتم مربی مهد تازه شروع به کار  کردم 

اما مدیر اونجا توقع دیگه ایی ازم داره که نمیتونم انجام بدم 

مثلا باید همه بچه هارو دعوا کنی بهشون رو ندی 

سر یه تایم به زور همشون بخوابونی  بندازی داخل اتاق دعواشون کنی از داخل اتاق سه در چهار 30 تا بچه جمع شدن که هیچ کدوم حق ندارن بیان بیرون 

اما مشکل من اینه خیلی احساساتی ام وقتی میبینم چه برخورد بدی میکنن و فقط بچه رو تشدید میکنن چه خوب و چه بد مثلا کسی که گوشه گیره و میاد تنها یه جا میشینه براشون عزیزه 

به نظرتون من باید چه برخوردی کنم آینده این بچه ها تو همین سن تشکیل میشه چه از نظر رفتاری چه هرچیز دیگه ایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمی‌تونی با اون سبک کاری کنار بیای، یا باید بری یه مهد دیگه که روشش انسانی‌تره، یا باید قید این کارو بزنی. چون اونا سبک‌شون همینه و تو هم نمی‌تونی عوض‌شون کنی. خودتو هم با زور تغییر نده، تهش فقط حرص می‌خوری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من خودم نتونستم دیدم هیچ چاره ای جز داد زدن و رفتار بد با بچه ها نیست یه اتاقه و یه عالمه بچه واقعا ...

منم دقیقا از نظر روحی خودم آسیب میبنم وقتی یه بچه ایی انقدر بی مهری میبینه میشینه یه گوشه گریه میکنه میرم ازش میپرسم چیشده میکه دلم به بابام تنگ شده ولی در واقع اون نیاز به محبت داره یا یه بچه ایی که فوبیای اتاق تاریک داره اما بزور میندازن که بخوابه وااای اعصابم بهم میریزه

توروخدا اگه میفهمی بچه ها دارن اذیت میشن حتما با اورژانس اجتماعی صحبت کن وضعیت اونجا رو گزارش بده گن ...

مدیرشون انقدر آشنا داره که هیچی بهش نمیگن 

و مادر و پدرهام فقط بچه هارو میندازن و در میرن جلو در با بچه انقدر خوب برخورد میکنن وقتی میارن داخل میندازن یه گوشه 

نمیدونم این حرف درستیه یا نه سعی کن کار دیگه ای پیدا کنی من دیدم باید بد بشم که بتونم وظایف این شغل ...

دقیقا از وقتی که شروع کردم حس میکنم دارم سنگ دل میشم و  ببخشید این حرفو میزنم اونجا باید به بچه عین یک حیوان نگاه کنی که فقط آبو غذا تامین باشه و با داد و بیداد بندازی داخل اتاق حتی یک بچه دو ساله که چیزی نمیفهمه 🥲

مدیرشون انقدر آشنا داره که هیچی بهش نمیگن و مادر و پدرهام فقط بچه هارو میندازن و در میرن جلو در با ب ...

من جای شما یودم حتما یه جوری پدر مادرا رو متوجه میکردم،بخدا ظلمه مادری که به بچه اش تو نمیگه ولی یکی بیاد اینجوری با بچه ی بی گناهش این رفتارو کنه و آینده ی طفل معصوم و نابود کنه

دقیقا از وقتی که شروع کردم حس میکنم دارم سنگ دل میشم و ببخشید این حرفو میزنم اونجا باید به بچه عین ...

برو جای دیگه کار کن ارزش نداره بازم بسته به شرایط خودت داره نمیخوام راهنمایی بد کنم ولی همونحوریه که خودت می گی

مدیرشون انقدر آشنا داره که هیچی بهش نمیگن و مادر و پدرهام فقط بچه هارو میندازن و در میرن جلو در با ب ...

تو این دنیا بی دفاع ترین موجودات جهان بچه ها هستن خواهش میکنم ساده از این مسئله رد نشو و از این بچه ها دفاع کن و نذار آسیب بزنن بهشون