2777
2789

همکلاسیم عاشق یک پسره شد برادر دوستش بود قد بسیار کوتاهی داشت زشت بود پسره ووضع مالی خوبی نداشت.وزیاد درست فکر نمیکرد .وقتی رفته بود مسافرت مادر همکلاسیم بهش پیشنهاد میده بیاد محل کارش ویک پسربسیار سربه زیر رو بببینه.این دوسته عزار بار خواستگاری کرده بود ولی پدر مادر همکلاسیم اصلا راضی نبودن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اینجامن با همکلاسیم راجب قضیه صحبت کردم شب عاشورا هردومون رفته بودیم زینبیه.دیدم خیلی گریه مبکنه گفتم چیزی شده شب عاشورا برام تعریف کرد همه چیزو.گفت تورو خدا کمکم کن طلاق بگیرم

منم به یک دوست بسیار عاقلم موضوع رو گفتم اونم بهش گفت میخوای طلاق بگیری من کمکت میکنم طلاق بگیری بهتر از اینکه گناه کنی خلاصه بعد یک مدت فهمیدم این دختره دوستمو بازی داده نه میخواد طلاق بگیره نه رابطشو قطع کن.منم باهاش کات کردم.از یکی از بچه ها شنیدم با وجود دوتا دختر که خدا بهش داده هنوز با اون پسره در ارتباطه

خداییش چطوری سوهرش نفهمیده این چقدر خاینه.یکی از بچه ها میکفت شب تولدش دو سه سال پیش چند نفری رو کافی شاپ دعوت کرده بود وخودش با این پسره کوتاه قده امده.به همه میگه داستان عاشقانه اش چیه