2777
2789

بالای ۱۰۰۰ تا بود

شب عروسیم بالای ۱۰۰۰ تا بود

شب حنابندونم۶۰۰ نفر بود

بعد از عروسی هم  ۵۰۰ نفر اینارو  از مهمونای مهم و شهر دور دعوت کردن تو باغ بابام و ازشون پذیرایی شد

عروسیم سنندج کوردستان بود

البته خیلی خیلی کم سن سال بودم ۱۶ سالم بود  دو ماه نزدیک به ۱۷ سال بودم که ازدواج کردم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

200شیراز البته اینحا همه هزار به بالا مهمون دارن ما اروپاییش کردیم 😂😂

فکر میکنم عروسی کرد ها خیلی شلوغه

واقعا 1000نفر رو چجوری مدیریت میکنن😐

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

بالای ۱۰۰۰ تا بودشب عروسیم بالای ۱۰۰۰ تا بودشب حنابندونم۶۰۰ نفر بودبعد از عروسی هم ۵۰۰ نفر اینارو ...

عزیزم چرا باید بعد عروسی دوباره مهمونی داد

رسمتون اینجوری هست؟

عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷

فکر میکنم عروسی کرد ها خیلی شلوغهواقعا 1000نفر رو چجوری مدیریت میکنن😐

ترک بودن رفتیم خیلی عروسی هم خوش گذشت مختلط بود  همه با شعور بودن مشکل پیش نیومد

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

عزیزم چرا باید بعد عروسی دوباره مهمونی دادرسمتون اینجوری هست؟

نه بابام مادرش لر هست پدرش کورد اصیل سنندج

اکثرا پیش لر ها اینجوریه

ولی اکنون شب چون مهمون از شهرای دور زیاد اومده بود  و آدمای .پول.... دار.. بودن مرداشونو دعوت کردن همشونو بردن سر باغ زن بچه هاشونم اومدن خونه بابام که تو سنندجه و خلاصه هم خونه شروع بود هم باغ

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣