2777
2789
مراقبم گلم به امید خدا دامن همه منتظرا سبز شه🙏🙏🙏

انشالله عزیزدلم خدای مهربون هیچ بنده ای رو در حسرت اولاد نذاره ، انشالله دامن همه منتظرا با اولاد سالم و صالح سبز شه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تا سقط داشتم یکی مول یکی خارج از رحم الان از ترس اصلا خوشحال نیستم

سلام گلم مبارک باشه 

منم دیماه خارج رحمی باردار شدم ک خوشبختانه خودش جذب شد بعد از خارج رحمیتون شما چکارایی کردید ک نتیجه دیدید؟؟

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم مبارک باشه منم دیماه خارج رحمی باردار شدم ک خوشبختانه خودش جذب شد بعد از خارج رحمیتون شما چ ...

سلام عزیزم قربونت قسمت خودت انشاالله 

کار خاصی نکردم والا فقط عکس رنگی رفتم الانم اگ پربود میشدم قرار بود ای یو ای کنم 

من مشکلی ندارم شوهرم ضعیفه اینماه هم از روز اول پری روزی دوتا قرص ویتاگنوس میخورد و شکممو با روغن سیاهدانع ماساژ میدادم 

سونو هم فعلا نرفتم ک ببینم داخل رحمه یا ن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم قربونت قسمت خودت انشاالله کار خاصی نکردم والا فقط عکس رنگی رفتم الانم اگ پربود میشدم قرار ...

منم شوهرم ازمایش ک داد متوجه شدیم واریکوسل خفیف داره نمیدونم دلیلش اون بوده یا داروی لتروزول چون من اونماه ک باردارشدم لتروزول خورده بودم

خیلی برات خوشحال شدم خداروشکر ک طبیعی باردار شدی مطمعن باش داخل رحمت هست اصلا اصلا ب چیزای منفی فکر نکن برامنم دعا کن احتمالا از ماه دیگه  دکترم بگه شروع کنم ب اقدام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم شوهرم ازمایش ک داد متوجه شدیم واریکوسل خفیف داره نمیدونم دلیلش اون بوده یا داروی لتروزول چون من ...

منم شوهرم واریکوسل داره 

مرسی از محبتت گلم انشاالله خیلی زود طعم مادر شدنو  بچشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم شوهرم ازمایش ک داد متوجه شدیم واریکوسل خفیف داره نمیدونم دلیلش اون بوده یا داروی لتروزول چون من ...

چرا انقد دیر اقدام کردی حالا ک خودش جذب شده 

من فقط ی ماه جلوگیری کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا انقد دیر اقدام کردی حالا ک خودش جذب شده من فقط ی ماه جلوگیری کردم

اخه از من سه ماه طول کشید تا جذب شد تازه فروردین بتام صفرشد بعدشم ک رفتم دکتر برامون سونو و ازمایش نوشت ک حالا تازه داریم انجام میدیم بعد جوابارا ببرم پیش دکترم ببینم چی میگه انشالله ک مشکلی نباشه و هرچی زودتر نتیجه ببینیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه از من سه ماه طول کشید تا جذب شد تازه فروردین بتام صفرشد بعدشم ک رفتم دکتر برامون سونو و ازمایش ن ...

اهان 

باشه عزیزم هرچی خیره برات پیش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه از من سه ماه طول کشید تا جذب شد تازه فروردین بتام صفرشد بعدشم ک رفتم دکتر برامون سونو و ازمایش ن ...

عکس رنگی رفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن عزیزم دکترم گفت لازم نیست

دکتر منم گفتن لازم نیس اما اسرار کردم برام بنویسه چون بعد از خارج از رحمی عکس رنگی از واجباته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر منم گفتن لازم نیس اما اسرار کردم برام بنویسه چون بعد از خارج از رحمی عکس رنگی از واجباته

حالا اگه رفتم باز ب دکترم میگم 

اخه ماها ک خودش جذب شده فک نکنم مشکلی بوده باشه یه ماما بهم گف اگه خودش جذب شد مثل یه ادم معمولی هسی برا بارداری بعدی اما اگه امپول و یا عمل انجام بدی ممکنه احتمال خارج رحمی توی بارداری بعدی بیشتربشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اگه رفتم باز ب دکترم میگم اخه ماها ک خودش جذب شده فک نکنم مشکلی بوده باشه یه ماما بهم گف اگه خو ...

چی بگم والا خودت میدونی اما بنظرمن ارزش داره چون بهرحال توده تو لوله بوده ممکنه التهاب یا عفونت کرده باش ک با عکس رنگی برطرف میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40