2777
2789
عنوان

تولدم نزدیکه شوهرم گردنبند مدل ورساچه بگیره بهتره یا گوشی و تبلت

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 27 پست
چقدر لاکچری تا حالا سفر کجا رفتی عزیزم ؟

مثلا از پاییز ‌ ترکیه رفتم . باز رفتم تهران دو هفته گشتم . بعدش رفتم قشم و هرمز گشتم . الان دوباره میخوام برم یا مشهد یا شیرازی جایی تو خرداد ایشالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویگه تایپیک نمیزنیاااا پری چ خبرا عشقم ؟😍

@atrina999 خیلی لذت میبرم همسرت اینجوری برات خرج میکنه پری 😍یادته اون حمید احمق چقد خسیس بود 

فرق مرد بد و خوب اینه 

خداروشکر ک شوهرت خوبه😍 سعی کن هرماه یه انگشتری گوشواره ای چیزی یه تیکه طلا برات بخره یا حداقل هردوماه اینجوری هرجی ببشتر خرجت کنه بیشتر قدرتو میدونه بزار تورو بکنه تاج سرش😍😍😘تا راهنمایی های بعدی بدرود🤣

یعنی ۱۳ گرم را داره گرمی ده ملیون میده خیلی داره گرون میده از دیوار بخر طلا گرمی شش ملیون و خرده ایه

نه عزیزم با گردنبندش ۱۲۰ میلیون 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
ویگه تایپیک نمیزنیاااا پری چ خبرا عشقم ؟😍@atrina999 خیلی لذت میبرم همسرت اینجوری برات خرج میکنه پر ...

عزیز دلم 

اینقدر از شوهرم راضیم که روزی هزار بار شکر میکنم خدایا شکرت   

امان از روزی که گدا معتبر شود