2777
2789

یکی از کاربرای اینجا دو روش گفت 

خودش میگفت از این  روشا حاجت گرفته 

منم چون چیزایی ک گفت خیلی آسون بودووقت زیادی نمیخواست گفتم حالا امتحان کنم 

یکیش نذر هفت تا یاسین هدیه ب امام رضا ع بود( ب نیت حاجتمون) 

ک من انجام دادم، برا اینکه بهتر و زودتر نتیجه بگیرم سه بار اینکار رو(نذر) انجام دادم ک یکیشون رو گذاشتم برا روز میلادش ( این جمعه ن ک گذشت جمعه ی قبل از اون بود) 

دیروز چیزی ک میخواستم ب طرز عجیبی بهم داده شد!!!!🤩🤩دقیقا همون چیزی ک میخواستم بود ن کمتر ن بیشتر همش اینجوری بود قیافم😮😮

میگفتم آخه چجوری 

بچه ها اینم بگم من حتی یادم رفته بود این نذر رو کرده بودم اون روز یکدفعه بعد از کلی هنگ و خوشحالیو فکر کردن یادم اومد ک آره همچین نذری کرده بودم  پیش خودم میگفتم ینی میتونه این اتفاق مربوط ب این نذر بوده باشه

الان خودم نمیدونم واقعا از این نذر بوده یا ن چون دقیقا چیزی ک نیت کرده بودم همون شد و بطرز عجیبی بهم داده شد! 

تازه اینم بگم اون روز من شب قبلش خوابی در مورد امام زمان دیدم (  تو تاپیک قبلیم خواب رو تعریف کردم) فرداش این اتفاق افتاد

خدای امام رضا جان هرچی ک بود ممنونتم دمت گرررم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم دعا کن

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید