2777
2789

من خودم قیافه قشنگی دارم چشم و ابرو مشکی و پرپشت چشمای بزرگ و دماغمم کوچک و مناسب و تقریبا هر کسی میبینه میگن زیبایی بنظر خودم۷۵ درصد زیبام ولی 

میگم ای کاش ازدواج نمی‌کردم میرفتم بجای کلی طلا خریدم و خونه خریدن با شوهر و ماشین و این چرت و پرت ها مثلا خیلی از دخترا میرفتم یه تغییرات جزئی به خودم میدادم و لباسهای مارک و جاهای باکلاس میرفتم و یا یه میلیاردر ازدواج میکردم 

همسرم آدم بدی نیست خوبه اوایل ازدواجمون خانوادش پرش میکردن یه خرد دعوا داشتیم الان خوب شده از لحاظ رفتاری ولی من میبینم خیلی از دخترها عمل میکنند و سرکار نمیرن و یه شوهر فوق میلیاردر میگیرن میگم کاش منم یه خرده صبر میکردم 

ولی چون یه ازدواج ناموفق قبلی داشتم بعدش که استخدام شدم سریع به فکر شوهر کردن افتادم تا آنقدر اطرافیان مزخرفم بهم نکن ازدواج نکردی خاستگار نداری شوهرم چون مجرد بود و شغل خوبی داشت منم قبول کردم سریع بخاطر محیط زندگیم 

ولی وقتی اینستا میبینم همه چقدر لوکس هستند سفرهای خارجی خریدهای برند 

میگم کاش کمی منم صبر میکردم با پول کارمندی خودم از این حرفها میکردم و همچین شوهری بنظرتون شمام بودین این حس داشتین یا نه من ۳۰ سالم شده امسال و چهار سالی میشه ازدواج کردم و خونه خودمم دوسال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم همسر داری و حسرت میخوری )

چه ربطی داره گفتم حسرت این میخورم که بیشتر فکر میکردم فقط توهین کردن بلدین شماها 

ندیدین خیلیا میان اینجا حتی پشیمونن من حق ندارم که بخاطر محیط سمی بگم کاش بیشتر فرصت داشتم

این زندگی های ب ظاهر لوکس تو اینستا رو با خودتون مقایسه نکنید خدایی همش الکیه 

یه وقتایی امکانات زیادم خوب نیست ااااا!

اینیم ک شما میگی میشه شوگر ک طرف با یکی میپره از باباش بزرگتره 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

عزیزم حسرت چرا ؟؟

خودت داری میگی مجازی بعدشم اونا فقط ظاهر زندگیاشون اونجوریه کی از باطن زندگی بقیه خبر داره 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙