بابام یکی گف گیاهش برید خاکش کرد نمیدونم چیه اعتقادم نداشتم
ولی هم مال من رف هم مال خواهرم
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفتمت که یه گیاهی داره خاکش میکنن اونوقت زگیل نیره
من اعتقاد نداشتم ولی رفت
سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
میشه بگی بافتش چطوری بود میخوام بدونم واسه منم زگیل یا نه
عکسش فرستادم
انگار گوشت اضافه بود
ولی بعد مدتی سرش خشک شده بود
از خشکیش انگار ترک زده بود
من متوجه یه گیاه رو خاک میکنی ؟میشه دقیق بپرسید بگید ؟ببخشید
والا رفیق دور بابام بود
بعد خودمونم نمیدونیم دقیق چیه
ولی تا جایی ک شنیدم یه گیاهه تو صحرا معمولا پیدا میشه و میکنن خاکش میکنن
زمانی که گیاه خشک بشه زگیلم میره
چه جالب حالا این یه اعتقاده شاید آنقدر موثر نباشه برای من بد جاییه نمیتونم به پشت بخوابم
والا ماهم فک کردیم الکیه ولی گفتیم نوری تو تاریکیه دیگه
ولی واقعا رفت هم مال خودم هم مال خواهرم
خداروشکر برای شما کجای بدنتون بود من سه ساله دارم اصلا اذیتی نداشت
برا ماهم درد چیزی نداش
خودم رو دستم اونجا ک ساعت میبندی
اما خواهرم بدبخ دوسه سالش بود بالا لبش داش
و چند تا هم رو انگشتاش