2777
2789

شما به چه کاری یا چه شغلی علاقه دارین؟ چطور متوجه شدین که این کار رو بیشتر دوست دارین؟ من هیچوقت علاقه خاصی به کار خاصی نداشتم ، یا به چند تا کار همزمان علاقه دارم ، مثلا از یه طرف همیشه به تاریخ و سیاست علاقه داشتم و به نظرم خیلی مفید و ارزشمنده که مثلا بشینی کلی کتاب تاریخی بخونی و خودت یه نویسنده مشهور بشی که بی تعصب و واقع گرا مینویسه ؛ یا وارد سیاست بشی مثلا یه نماینده مجلس که به مردمش واقعا خدمت میکنه و قانون درست تصویب میکنه و... برا وارد این حیطه شدن قاعدتا باید میرفتم رشته انسانی دیگه ؛ ولی هرچی نگا کردم دیدم پول توش نیس😂 یا لاقل برا منی که هیچ پشتوانه مالی ندارم موفق آمیز بودن این راه شاید جزو محالاته ؛ 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خلاصه بازم فکر کردم دیدم از رشته های مرتبط با مهندسی هوا فضا و فیزیک هسته ای و یا طراحی معماری و... خوشم میاد اما دربارش پرسیدم و یه نفر تو همین سایت بهم گفت از هفتاد نفر ورودی رشته معماری فقط هفت نفرمون سرکاریم، از طرفی رشته های فیزیکی هم مخ و درس خونی زیاد میخواست واسه منی ک شب امتحانی بودم مناسب به نظر نمیرسید... القصه دیدم زیست و شیمی هم دوست دارم (درسمم همیشه خوب بود) اومدم تجربی هر سه سال معدل بالا داشتم و پارسال که کنکور دادم رتبه ام تقریبا ده هزار شد ؛ میتونستم پرستاری و مامایی و اینا رو انتخاب کنم بعضی از دوستام که از من بدتر بودن انتخاب کردن  الان دارن میخونن این رشته ها رو ؛ اما من هرچی فکر کردم دیدم علاقه ای ندارم که چهار سال یه رشته بخونم بعد سی سال یه کار تکراری انجام بدم ؛ فقط رشته پزشکی بود که به شدت تنوع داشت جذابیت داشت برام و البته مسیر سختی داشت که برای منی که ناز پرورده و راحت طلب بودم یه چالش جدید و سخت بود ، بنا بر این موندم پشت کنکور ؛ تا ببینم امسال چی میشه... اما اینا رو گفتم که برسم به افکار مختلفم تو این مدت و هم نظر شما رو درباره خودم بدونم ؛ من مدام شک میکنم به اینکه راه درستی رو میرم یا نه ، آدمای هر شغلی رو میبینم دلم میخواد سمت اون برم و علاقم به چیزی که انتخابش کردم کمتر میشه ؛ به نظر شما برا من چی مناسبه ، واسه انتخاب آیندم چطور باید فکر کنم که اینقدر ذهنم پریشون نشه؟ 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

علاقم شدیدتر از اونی بود که نیاز به فهمیدن داشته باشه

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علاقم شدیدتر از اونی بود که نیاز به فهمیدن داشته باشه

مرسی از پاسخ مختصر و مفیدت😂❤️ روانشناسی میخونی؟ میتونی کمکم کنی ذهنمو کنترل کنم و اینقدر از همه چی خوشم نیاد؟😅

مرسی از پاسخ مختصر و مفیدت😂❤️ روانشناسی میخونی؟ میتونی کمکم کنی ذهنمو کنترل کنم و اینقدر از همه چی ...

وا خب بذار خوشت بیاد. اخلاق به این خوبی

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

وا خب بذار خوشت بیاد. اخلاق به این خوبی

اِی خِدا....⚘

تو منی یا من تو ام ؟ 😲

منم به همه ی رشته ها علاقه دارم جز فیزیک 😂

من از بچگی علاقه و استعداد خیلی بالایی توی طراحی و نقاشی و هنر و میکاپ داشتم از اون ورم خیلی دوست داشتم دکتر بشم 

الان که کنکوریم میبینم اصلا از فضای بیمارستان کارش خوشم نمیاد  البته من بسیار آدم منعطفی ام با هر شغل و آدمی میتونم کنار بیام 

خیلی خیلی راحت طلبم از اون ورم بهترین چیزا رو میخوام 

امسال تصمیم گرفتم اگه پرستاری ام قبول شم (خدا کنه 😅) برم چون اصلا حوصله درس و ندارم

تو منی یا من تو ام ؟ 😲منم به همه ی رشته ها علاقه دارم جز فیزیک 😂من از بچگی علاقه و استعداد خیلی با ...

انشالله که موفق باشی😄❤️