2777
2789

قیمتش مهم نیست هرچند هست

بعضی مارک ها گیر نمیاد

میری داروخانه نداره 

میری بعدی نداره

دارنم 2تا بیشتر نمیدن

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۱۴۰۰ دخترم تازه بدنیا اومد شیرخشک تروویتال میخورد دونه ایی ۶۰ تومن بود بعد ما همه جارو میگشتیم تا پیدا کنیم از جایی ام که پیدا میکردیم کارتونی میگرفتیم ۲۴ تایی تا دوماه بس بود الان زدم دیدم ۲۰۰ تومن شده دونه ایی

من شیر خشک نان میگسرم با سهمیه ۱۳۰ آزاد ۱۹۰

قبلا اپتامیل میدادم اون باسهمیه ۱۸۰ بود ازاد ۲۰۰خورده از ک گرون بود عوضش کردم نان

فککن ماهی ۱۲ تا شیر میخوره پسرم 

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

یه بره کمیاب شد باورت میشه روزی ۳ .۴ ساعت هر روز می‌گشتیم هر داروخانه نهایت ۲ تا میده الان دیگه درست ...

خوب اینطوری میکنن مادرا شیر خودشون رو بدن مثلا..دیگه نمیگن شاید یه مادری شیر نداره😞

...
مساله قیمت نبست مساله اینکه نیست بخاطر همین من دختر ۱۸ماهه ازمیر گرفتم

منم از وقتی دیگه گیر نیومد هرجا میرفتم خسته شدم 3ماه زودتر از شیر گرفتمش

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.