2777
2789
عنوان

رستا خانوم بیا لطفا

79 بازدید | 8 پست

تاپیک که ترکید 

آخرین پیامتون رو جواب ندادم کدورتی پیش نیاد 

ولی قبل از اینکه بترکه گویا بازم پیام داده بودید و من متوجه نشدم

@rasta1996  

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

دوباره بنویسید بخونم

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده

منم بیخبرم😂

یکی از کابرا ب خانوادم توهین کردم منم جوابشو دادم متاسفانه وقتی داشتن فرهنگ و شعور تقسیم میکردن بعضی ...

نمیدونم الان داری به کی تیکه میندازی 

از طرف من که توهینی نشده 

پیام آخرتون راجب همین بود؟

نمیدونم الان داری به کی تیکه میندازی از طرف من که توهینی نشده پیام آخرتون راجب همین بود؟

من روی صحبتم با شما نبود 

اون کاربر نامحترم پیاممو ریپلای کرد گفت داری ترکارو میکوبی گفتم خودم ترکم ولی کار اشتباه اشتباهه ترک و کرد و بلوچ نداره چرا قومیتی ب مسئله نگاه میکنی این میشه نژاد پرستی ک 

میگه آدم نژاد پرست باشه بهتر از اینه ک بی خانواده باشه اصالتشو گم کنه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من روی صحبتم با شما نبود اون کاربر نامحترم پیاممو ریپلای کرد گفت داری ترکارو میکوبی گفتم خودم ترکم و ...

باشه عزیزم

فقط بخاطر دعوای شما بود تاپیک من ترکید؟ نی نی یار تگ کرده بودید؟ اخه نه سیاسی بود نه چیزی