2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره چون تو دوران پریودیم هم بود کلا تو پریودی بخاطر خونریزی شدید و کمر درد نمیتونم حموم برم

خوشبحالت عزیزم . من پریود میشم با کلی خونریزی و درد . خب میشم روزی دوبار مبرم حموم . خونه تکونی هم میکنم . واقعن دمت گرم ک میتونی نری

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

برو با خیال راحت بشور موهاتو ...فقط ماسک مو حتما بگیر ...شامپو مهم نیست....‌هفته ای دوبار ماسک مو بز ...

موهام میخوره داشت رفتم کراتین کردم اولش خیلی بد به نظر می‌رسید موخوره هاش غصه میخوردم اما حالا موهام خیلی موخوره هاش بیشتر شده😔۵ میلیون الکی پول دادم موهام خیلی بد بود باید کوتاه میکردم از همون اول

خوشبحالت عزیزم . من پریود میشم با کلی خونریزی و درد . خب میشم روزی دوبار مبرم حموم . خونه تکونی هم م ...

من خیلی حالم بد میشه بخاطر همون نمیرم وگرنه حموم رفتن که خیلی خوبه 

موهام میخوره داشت رفتم کراتین کردم اولش خیلی بد به نظر می‌رسید موخوره هاش غصه میخوردم اما حالا موهام ...

احتمالا سوزونده....ماسک مو خوب بخر ...موخوره گیری کن

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
جالبیش اینه که اون قسمت هایی از موهام که موخوره نداشت سرش اینطوری سفیدی زده که داره پر از موخوره میش ...

اره دیگه به مرور زیاد میشه...احتمالا موهات آبشو از دست داده و خشک شده....بهشون برس درست میشن

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
من خیلی حالم بد میشه بخاطر همون نمیرم وگرنه حموم رفتن که خیلی خوبه

آره خیلی خوبه ولی زیادی رفتنم عذابه عزیزم و من دوتا بچه دارم هرباری ک برم دنبالم میان . بعد من هر دوهفته پریود میشم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو