2777
2789

اولین بارمه میخوام داخل فر درست کنم 

میشه برام توضیح بدین چجوری درست کنم

از شب قبل داخل چ موادی مزه دارش کنم..

چجوری داخل فر بزارم چن ساعت؟زیر فرم روشن میکنید یا فقط بالاش؟روغن میزنید؟کاملا پخته میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حشو درست میکنم

ماهی رو مزه دار نمیکنم از قبل  تو دیس پیرکس ماهی رو کامل باز میکنم رب انار میزنم رو گوشتتش بعد حشو رو میذارم روش تا کامل روش بگیره

۱ ساعت ۱ساعت ونیم اول شعله پایین روشن میکنم

بعد یه ربع گریل و

من جنوبیم،این مدلی درست میکنم که ماهی روشب قبل فقط نمک میزنم میذارم بمونه،گشنیزوسیروپیاز وتمرغذا ونوک قاشق رب وفلفل تند وزردچوبه میزنم یه قاشق روغن هم میزنم ماهی رو میشورم توی سینی فر که ازقبل فویل انداختم کمی هم چربش کردم پهنش میکنم(ماهی ازکمرباید بازبشه نه شکم)وسبزی هارو روش میریزم ومیذارم طبقه وسط فر زیرش روشن میکنم پخت روش روشن میکنم که سبزی رنگش عوض بشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من جنوبیم،این مدلی درست میکنم که ماهی روشب قبل فقط نمک میزنم میذارم بمونه،گشنیزوسیروپیاز وتمرغذا ونو ...

بوی‌خوبشو از اینجا حس کردم🤤

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

من جنوبیم،این مدلی درست میکنم که ماهی روشب قبل فقط نمک میزنم میذارم بمونه،گشنیزوسیروپیاز وتمرغذا ونو ...

عزیزم خیلیا میگن دور تا دور ماهی فویل میزنن

خانواده خیلی حساسن ک کامل پخته شه 

بنظرتون چجوری کنم

عزیزم خیلیا میگن دور تا دور ماهی فویل میزننخانواده خیلی حساسن ک کامل پخته شه بنظرتون چجوری کنم

من کف سینی پهن میکنم عزیزم کامل مغز پخت میشه،چه نوع ماهی قراره بذاری فر؟من معمولا ماهی که چرب باشه گوشتش میذارم لذیذ میشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

ببین یک مدل دیگه هم هست باماهی شوریده معمولا مادرم درست میکنه سیروپیازوسبزی سرخ میکنی یکم زردچوبه میزنی وتمرغذا میذاری توی شکم ماهی که ازکمربازش کردی ومیدوزیش وبعد سرخش میکنی

من کف سینی پهن میکنم عزیزم کامل مغز پخت میشه،چه نوع ماهی قراره بذاری فر؟من معمولا ماهی که چرب باشه گ ...

فکر کنم حلوا کویتی مخصوص شکم پر خودشون گفتن

یدونه ماهی یکو نیم گرفتم😫

میخوام خوشمزه بشههه همیشه سرخ میکردم..

عزیزم داخل فر چن ساعت مبزاری با شعله خیلی کم؟؟

فکر کنم حلوا کویتی مخصوص شکم پر خودشون گفتنیدونه ماهی یکو نیم گرفتم😫میخوام خوشمزه بشههه همیشه سرخ م ...

رنگش سفیده؟وپهن اره؟عکسشو اگرمیتونی بذار.

شعله متوسط تقریبا یکساعت ونیم عزیزم