یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من جنوبیم،این مدلی درست میکنم که ماهی روشب قبل فقط نمک میزنم میذارم بمونه،گشنیزوسیروپیاز وتمرغذا ونوک قاشق رب وفلفل تند وزردچوبه میزنم یه قاشق روغن هم میزنم ماهی رو میشورم توی سینی فر که ازقبل فویل انداختم کمی هم چربش کردم پهنش میکنم(ماهی ازکمرباید بازبشه نه شکم)وسبزی هارو روش میریزم ومیذارم طبقه وسط فر زیرش روشن میکنم پخت روش روشن میکنم که سبزی رنگش عوض بشه
بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من جنوبیم،این مدلی درست میکنم که ماهی روشب قبل فقط نمک میزنم میذارم بمونه،گشنیزوسیروپیاز وتمرغذا ونو ...
بویخوبشو از اینجا حس کردم🤤
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤