2777
2789

یکی از آشناها میخواد شمال ویلا بخره. مونده بین شهرکی یا روستایی کدوم بهتره؟ هر دو هم سندشون معتبره انگار‌. یکم قیمت شهرکی ها پایین تره. نگهبانی دارن. مازندران بخره بهتره یا گیلان؟

تجربه ی خودم شهرکی بهتره تا بومی و روستایی

سرو صدا و صدای ضبط رفت و آمد باعث اذیت بومی میشه اما تو شهرک دیگه این مشکلات نیست 

تازه بعضی روستاها خیلی رو پوشش حساسیت  دارند

پدرم تو روستا خرید همیشه ماشینش رو خط مینداختن

گیلان بکر هست مردمان خوبی داره

مازندران نزدیکه تهرانه  و بستگی به سلیقه ی شما داره چه چیزی الویت باشه براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرکی میگن از نظر امنیت بهتره که چنین چیزی نیست من خودم تو محل خریدم راضی ام شهرکی دوستانم دارن راضی نیست میگن زمان تعطیلات که میریم شلوغ و درهم هستش تا صبح صدای موزیک بلند و داد و سر صدا هست سگهاشون تو شهرک رها هستن باغچه ها رو خرابکاری میکنن هئیت مدیره شهرک قوانین چرت و پرت در میارن از خودشون مثلا برای تعمیرات حتما باید تعمیرکاری که اونا مشخص میکنن بیارن و اونا هم گرونتر از همه جا میگیرن شهرداری یا دهیاری هیچ خدماتی به شهرک نمیده و باید از جیب ویلا دارها خرج بشه حتی جمع اوری زباله وحتی لوله کشی ها اب و گاز و تیر برق و...باید خوده ویلا دار بده شامل خدمات شهری نمیشن الان کامل یادم نیست ولی همشون مینالیدن و میخواستن ویلاشونو بفروشن من مازنددانم 

شهرکی میگن از نظر امنیت بهتره که چنین چیزی نیست من خودم تو محل خریدم راضی ام شهرکی دوستانم دارن راضی ...

شهرکی ها داخل بافتن یا زیاد با مناطق بومی و شهر یا روستا فاصله دارن 

شهرکی ها داخل بافتن یا زیاد با مناطق بومی و شهر یا روستا فاصله دارن

بله داخل بافت هست وسط روستا یا شهر البته بعضی شهرک ها هستن که برند هستن و تو شمال معروفن ولی اونا خیلی گدونن بعد همونا هم از خیلی چیزا ناراضی هیتن