2777
2789
عنوان

ارتودنسی کمک لطفا

82 بازدید | 16 پست

من عفونت لثه گرفتم تو این جریان، کسی هست مثل من بوده باشه؟ به جز مسواک و دهان شویه چیکار باید بکنم خیلی اوضاع خرابه، لثه بخشی از دندون هامو پوشونده

نخ و مسواک بین دندونی استفاده می‌کنی؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دارم استفاده میکنمم ولی هرچی نگاه میکنم تاثیر خاصی نداشته، آنتی بیوتیک بخورم؟

ب دندون پزشکت بگو،ممکنه بهداشتت مشکل داشته باشه

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

ب دندون پزشکت بگو،ممکنه بهداشتت مشکل داشته باشه

صحبت کردم بهم مسواکو پیشنهاد کرد و گفت نخ دندون جدی بگیر فقط همین ، میخواستم ببینم درمان سریع تری ممکنه باشه؟ امروز مطب نبود یه چند وقتی نیست انگاار

صحبت کردم بهم مسواکو پیشنهاد کرد و گفت نخ دندون جدی بگیر فقط همین ، میخواستم ببینم درمان سریع تری مم ...

چه عجیبه دکترت،مسواک پیشنهاد کرد؟مسواک ضروریه😐پزشک خوبیه؟