اولا دمت گرم که برای هدفت تلاش میکنی خیلی قابل تحسینه❤️
ما نمیدونیم چیشد نتیجه منم واقعیتش ناراحت بودم یه سری چیزارو یادم رفت واسه دینی چون حالم تو جلسه بد شد من استرس بگیرم احساس کشیدگی و درد قفسه سینه اذیتم میکنه راستشو بخواین خیلی گریه کردم چون خونده بودم نتونستم صدمو اونجور که میخوام بزارم ولی اینو میخوام به عنوان کسی که حالش بد بوده امروز بهت بگم پاشو دختر یا پاشو پسر یه دست آبی به صورتت بزن هنوز خیلی راه مونده برای جبران ما به خودمون حس خوبو بدهکاریم نتیجه هرچی باشه اگه از پس این امتحانا برنیایم و قوی نباشیم فردا روز با پستی و بلندی زندگی چجوری میخوایم زندگیو اداره کنیم اونی که تا آخر بجنگه برنده اس اونی که نبازه خودشو اینا واقعا شعار نیست من تو بدترین حالت ممکن بودم سعی کنیم درس بگیریم و رد بشیم اونی که بجنگه هیچوقت نمیبازه یا میشه براش یا بالاخره میشه حرفام شعار نیست به عنوان یه آدم معمولی که داره با شرایط سخت پست و پنجه نرم میکنه دارم اینو میگم کسی که تو بدترین شرایط داره میخونه نه یه عنوان مشاورای دوزاری که فقط شمارو کیسه پول میبینه یا سر کوفت میزنه بهتون پشت کنکور بمونین به نفع اوناست نزارین کسی نا امیدتون کنه البته بلانسبت بقیه ی مشاورای دلسوز
هرچی بشه درسه فقط درس❤️
بمونه به یادگار از روزای تاریک من ما ادامه داریم🍃🥀