2777
2789

اولا دمت گرم که برای هدفت تلاش میکنی خیلی قابل تحسینه❤️

ما نمیدونیم چیشد نتیجه منم واقعیتش ناراحت بودم یه سری چیزارو یادم رفت واسه دینی چون حالم تو جلسه بد شد من استرس بگیرم احساس کشیدگی و درد قفسه سینه اذیتم میکنه راستشو بخواین خیلی گریه کردم  چون خونده بودم نتونستم صدمو اونجور که میخوام بزارم ولی اینو میخوام به عنوان کسی که حالش بد بوده امروز بهت بگم پاشو دختر یا پاشو پسر یه دست آبی به صورتت بزن هنوز خیلی راه مونده برای جبران ما به خودمون حس خوبو بدهکاریم نتیجه هرچی باشه اگه از پس این امتحانا برنیایم و قوی نباشیم فردا روز با پستی و بلندی زندگی چجوری میخوایم زندگیو اداره کنیم اونی که تا آخر بجنگه برنده اس اونی که نبازه خودشو  اینا واقعا شعار نیست من تو بدترین حالت ممکن بودم سعی کنیم درس بگیریم و رد بشیم اونی که بجنگه هیچوقت نمیبازه یا میشه براش یا بالاخره میشه حرفام شعار نیست به عنوان یه آدم معمولی که داره با شرایط سخت پست و پنجه نرم میکنه دارم اینو میگم کسی که تو بدترین شرایط داره میخونه نه  یه عنوان مشاورای دوزاری که فقط شمارو کیسه پول میبینه یا سر کوفت میزنه بهتون پشت کنکور بمونین به نفع اوناست نزارین کسی نا امیدتون کنه البته بلانسبت بقیه ی مشاورای دلسوز 

هرچی بشه درسه فقط درس❤️

بمونه به یادگار از روزای تاریک من ما ادامه داریم🍃🥀

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خسته شدم خیلی

میفهممت چون منم همینم گلم شرایط برای همه همینه اگه رشته های خوبو میخوایم بعدها همین روحیه ی شکست ناپذیر و نیاز داریم چجوری میخوایم مشکلات مردمو حل کنیم بعدها وقتی الان نتونیم خودمونو جمع کنیم و با مشکلات و سختی های زندگی کنار بیایم جامعه و مردم به آدمای امیدوار نیاز داره پاشو دختر به هیچی فکر نکن فقط به خاطر خودت پاشو❤️

من امروز خیلی بد دادم حالم گرفته

فرصت برای جبران هست گلم خودتو نباز دینی ته راه نیست اونی که بجنگه هیچوقت نمیبازه درس میگیره براش میشه یا بالاخره میشه❤️

میفهممت چون منم همینم گلم شرایط برای همه همینه اگه رشته های خوبو میخوایم بعدها همین روحیه ی شکست ناپ ...

خیلی میترسم 😭😭😭من آخرین فرصت مه برا کنکور دیگه به هیچ وجه نمیخوام پشت کنکور بمونم و پزشکی میخوام چطوری جبران بشه کنکور اردیبهشت که پزشکی نشد خراب شد دینی ام بد بود از پارسال کمتر شدم ولی نمره پارسال حساب نیست

دلم میخواد بمیرم خیلی ناراحتم به کی بگم 

چقد روح بزرگی داری💚💚💚

دلمو آروم کردی قربونت برم

چون امروز فارسی رو کم کاری کردم همش داشتم خودخوری میکردم که جمع میشه یا نه،  با حرفات آروم شدم

خدا به دلت آرامش بده🌹🤍🤍🤍

برای تعجیل در فرج امام زمان صلوات 

من یازدهمم۶ درسم‌ موندهههههههه واقعا نمی‌دونستم انقد زمان می‌بره بجا دینی فارسی خوندم الان نمی‌دونم ...

دینیو بخون تعداد مرورتو زیاد کن خیلی وسواس نداشته باش نمونه سوال زیاد کار کن به کتابم تسلط داشته باش بعضی چیزا که فکر میکنی نمیان همونا میان و دقت کن بهش فارسی‌ اگه تا الان خوندی هرچند خوندی بزار کنار همونم خوبه دینی بخون فقط بدون استرس من استرس روم تاثیر گذاشت باعث شد بهم فشار بیاد هرچی شد با خودت بد نباش تو از خیلیا که درگیر چیزای چرت و پرت شدن و عشق ابدی میبینن بهتری❤️

دینیو بخون تعداد مرورتو زیاد کن خیلی وسواس نداشته باش نمونه سوال زیاد کار کن به کتابم تسلط داشته باش ...

یه سوال درمورد تخمین تراز

بنظرت بهمنی به واقعیت نزدیک تره یا تخمین ماز برای کنکور اردیبهشت؟

خیلی میترسم 😭😭😭من آخرین فرصت مه برا کنکور دیگه به هیچ وجه نمیخوام پشت کنکور بمونم و پزشکی میخوام ...

دور از جوننن نگو اینو تو نمیدونی خدا چی برات رقم زده قربونت برم الان فرصت جبران هست نمرات بقیه درسا رو بالا بگیر یکیو می شناسم چقدر پشت کنکور موند حتی از مسیر خارج شد پلی برگشت و کنکور داد حتی فکرشم نمی کرد که پزشکی در بیاد کسی که کم نیاره برنده اس الان خوشحالترینه تو از کسی عقب نیست زندگی سراسر تجربه راه همه ی ما ازهم متفاوته و برای هرکی همون لحظه ای که خدا براش رقم میزنه بهترین لحظه اس برای رسیدن از کسی عقب نیستی یکی زودتر میرسه یکی شرایطش سخت تره باید درس بگیره جبران کنه و تهش بازم میرسه میون این دوتا فرقی نیست دوتاشون رشته ای که میخوان دارن میخونن❤️