2777
2789

من یک هفتس آی یو ای کردم دکتر گفت استراحت کن خب طبیعیه خونم به هم ریخته باشه فقط روزی یبار شوهرم یه مقدار ظرفا رو کمکم میشوره امروز خونه بهم ریخته بود منم خواب بودم میز پر ظرف شوهرمم سرکار بود بهمم پیام داد اومدم با هم ظرفا رو میشوریم واینیسی سرپا

خلاصه پدر شوهرم اومد در واحد گفت یکم شربت درست کردن تعمیرات کولر اومده بدم بهشون دید معذبم یکم گفت دم در وایمیستم بیارش از حرفش ۱۰ ثانیه نگذشته بود اومد پشت سرم خونه رو با اون وضع دید.مطمنم الان پشت سرم حرف میزنه

شرایطمم نمیدونه نخواستیم بهشون بگیم

خیلی ناراحتم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز که چیزی به گوشت نرسیده یا تیکه ای بهت ننداختن... بی خیال بابا... اگر هم چیزی گفتن خودت به مادر شوهرت بگو یا اصلا نشنیده بکیر.آدم نیازی نیست همه چیز رو برای دیگران توضیح بده. 

انگار زن خودش همیشه خونش گل بلبل بودهب چ چیزای فک میکنی اسی قضاوت نکن

اخه دیدم مثلا پشت جاریام میگن فلانی خونش مرتبه نمیدونم تمیزه

من بخدا همیشه خونم تمیز بوده حالا پیش نیومده پدر شوهرم سر زده بیاد ولی این سری اومد اینجور بود انگار بمب زده بودن تو اشپزخونه

عزیزم کار سنگین نباید انجام بدی ظرف شستن ک موردی نداردمنم ماه بعد باید آی یو آی بشم

ظرف شستن چون باید سرپا بمونی من انجام ندادم این یک هفته ولی غذا رو پختم 

اصلا نباید در باز میکردی فکر کنه خونه نیستی

میدونست خونم تو یه ساختمونیم کفشامون هم میشماره خاهر 

یه سری خواهرپ اومده بود خونمون به شوهرم میگفت مهمونت کیه در این حد از رو کفشا

ظرف شستن چون باید سرپا بمونی من انجام ندادم این یک هفته ولی غذا رو پختم

یعنی منم باید استراحت کنم؟؟وای من اصلا نمیتونم

انشاالله بحق حضرت علی اصغر ی نی نی سالم و خوشگل بیاد بغلت

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

میدونست خونم تو یه ساختمونیم کفشامون هم میشماره خاهر یه سری خواهرپ اومده بود خونمون به شوهرم میگفت م ...

ولش کن آدم فضول رو 

استرس برات خوب نیست 

مادرشوهرش کجاست اون درست میکرد 

اینقدر خرج کرد آرامش داشته باش

اخه دیدم مثلا پشت جاریام میگن فلانی خونش مرتبه نمیدونم تمیزهمن بخدا همیشه خونم تمیز بوده حالا پیش نی ...

منظورش از تمیزی 

یعنی پاکیزگی وسیله خونه هستش نه ریخت پاش که قراره شسته بشه

میگم حساس شدی میگی نه 🤦‍♀️

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
یعنی منم باید استراحت کنم؟؟وای من اصلا نمیتونمانشاالله بحق حضرت علی اصغر ی نی نی سالم و خوشگل بیاد ب ...

مرسی گلم.اره اگه امکانش هست تا جایی که میتونی استراحت کن

من که فعلا نمیدونم نتیجه گرفتم یا نه 

ولی ای یو ای خواستی کنی انشالله 

قبلش خونتو تمیز کن گردگیری کن کارای عقب افتادتو انجام بده واسه یکی دورز اولم که درد داری یه مقدار،غذا بپز یخچال بزار تا یک هفته رو استراحت کن