2777
2789

اولی مادرش خاستگاری کرده ۲۴ سالشه هنوز ندیدمش یعنی نمیدونم اجازه بدم بیان یا نه طبق چیزایی که مادرش گفت کارمنده درس میخونه و همسایمونه یعنی در حد ۴ دیقه فاصله داریم با اینکه خوشم نمیاد تو محل خودمون ازدواج کنم ولی خوبیش اینه به مادرم نزدیکم و آرامش دارم از این نظر ولی مادرش گفته که نماز نمیخونه 

دومی پسریه که خودم مجازی باهاش آشنا شدم ۲۳ سالشه اهل یه شهر دیگست ۵ ساعت بین شهرامون فاصله هست دانشجوی دندان پزشکی هست دلم با ایشونه اما این فاصله زیاد یکمی بدام ترسناکه درضمن ایشون اوایل خیلس خوب بود نمازم میخونه ولی الان یکمی سرد شده و میگه چون دوریم رابطمون به جایی نمیرسه قبلا میگفت قصدم ازدواجه و وقتی شعل خوب پیدا کنم میام خاستگاری میگفت هرجایی دانشگاه بری مهمونی میگیرم میام اونجا اما الان میگه باید صبر کنیم ببینسم کدوم شهر قبول میشی که بسنجیم ببینیم میتونیم در ارتباط باشیم یا نه کلا بلاتکلیفی مطلق ولی دل لامصبم باهاشه شعلم نداره فعلا خونه داره فقط و اینکه از نطر اخلاقی آدم خوبیه 

بنظرم هیچکدوم

اونیک مادرش خاستگاری کرده و خودش اصلا ندیدتت ک هیچ

دومی هم خب توفقط مجازی میشناسی، شناخت دقیقی نداری و اینک خودش داره میپیچونه دیگ 

و توالان ۲۰سالته زوده هنوز بعدا هم کیس های بهتری پیش میاد ول کن اینارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.