2777
2789
عنوان

بچه دو ساله م😩😩جیییغ

638 بازدید | 32 پست

هرچی بهش میدم بخوره رو میریزه زمین😩 آب خوراکی هرچییی بهش میدم. الان چندتا کشمش ریختم تو کاسه دادم دستش تا ظرفام رو بشورم، همینکه گرفت چپه کرد رو فرش.  منم گفتم بشین زمین همه رو جمع کن ..نشست دونه دونه جمع شون کرد ریخت تو کاسه😁

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم دیوونم کرده هر چی بهش میدم باز گریه میکنه

بعدم تا چیزیو بهش میدم زود میریزه توی خونه خسته شدم 🤕 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم                                                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج                                                                                                                       محمد جواد😇علی اصغر

پسرم دیوونم کرده هر چی بهش میدم باز گریه میکنهبعدم تا چیزیو بهش میدم زود میریزه توی خونه خسته شدم 🤕

وضعیت منم همینه .هرروز جارو برقی و تی میکشم بازم خونه کثیفه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
وای خدا

بهترین کار اینه که اصلا واکنش منفی نشون ندین و حواسشو با چیزای دیگه پرت کنین بچه ها خیلی باهوشن به محض اینکه بدونن شما با چه کاری عصبی میشین تکرارش میکنن و خب بچه هم هستن هر واکنش نادرستی از جانب شما ممکنه تاثیر بدی روش بذاره

منم تازه اش براش کشیدم هنوز بلد نیست با قاشق بخوره اما  بازم میخواد خودش بخوره قاشق پر میکنه تو راه رسیدن به دهنش همش ریخته میشه قاشق خالی رو میخوره به به هم میگه .

آخر سر دستمال میکشم نهایت 

بزار خوش باشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .