2777
2789

دخترا من بابام کارمند بهزیستی بوده و یه سری کارا مث تزریقات و اینا هم بلده

بع‌د من همیشه آمپول و سرم که داشتم میدادم بابام برام بزنه. آخه عمه هام ، مامان بزرگم ، حتی یکی از دختر عمه هام که بابام داییش میشه گاهی وقتی میومدن خونمون آمپولشون همراشون بود که بابام براشون بزنه 

الان اون تاپیکو دیدم که گفته بود بابام اتفاقی لختمو دیده و همه گفتن وای خاک عالم زشته و فلان و...

نکنه منم کارم اشتباهه ؟

مخصوصاً الان که دکتر بهم تقویتی داده هر دو هفته باید بزنم 🥲

من یه عمره پدرم آمپول برام می زنه،،چه اشکالی داره.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

شما برا آمپول لخت مادرزاد میشی عزیز؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها به پدر خودشون اعتماد ندارن اما به پسر غریبه لخت می‌فرستن

به این آدما اعتماد نکنید 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

یه تیکه از بدنت باز باشه برای آمپول فرق میکنه با برهنه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
ببین باسن شما ژنتیکی مص مامانتونه فک نکنم ادم هوس غذای تکراری کنه

خدایی خجالت نمی‌کشید این حرف ها رو می‌زنید از بست این سایت ها رو مغز آدم تاثیر گذاشته که نمیفهمه چیمیگه