2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم ،لطف میکنید❤️

یه آهنگ مدیتیشن دانلود می‌کنی به حالت دراز کش یا نشسته تو حالتی که راحت باشی جایی که آروم باش پلی می‌کنی به صدا گوش میدی و ذهنت رو آروم آروم می‌کنی بعد تصویر سازی می‌کنی چیزی که میخوای رو بهش فکر می‌کنی که داریش و داری لذت میبری . 

این برای جذب خواسته اس اگر برای آرامش میخوای به آهنگ گوش کن فقط و ذهنت آروم کن خودتو رها کن . 

اگر برای آرامش میخوای شمع تراپی معجزه میکنه

یه آهنگ مدیتیشن دانلود می‌کنی به حالت دراز کش یا نشسته تو حالتی که راحت باشی جایی که آروم باش پلی می ...

مرسی عزیزم  

بعضیا میگن ممکنه چشم سوم باز بشه درسته ؟ بعد من یه کلیپی توی یوتیوب دیدم که یه خانمی بود تمام مراحلش همین که شما گفتید بود به علاوه اینکه یه سری جملات رو تکرار می‌کرد اینکه زیبایی ،تو جذابی ،واسه ابن بود که زیبا ب نظر برسی .همچین چیزاییم خوبن؟

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
مرسی عزیزم بعضیا میگن ممکنه چشم سوم باز بشه درسته ؟ بعد من یه کلیپی توی یوتیوب دیدم که یه خانمی بود ...

اگر برای جذب خواسته هست میتونی جملات تاکیدی هم بگی اخراش اولاش اره چشم سوم باز میشه برای همه چیز خوبه حتی چیزی که تو ناممکن می‌دونی . زیبایی هم اره