2777
2789
برای همین چیزاست دوست دارم پسر داشته باشم دیگه اینم از داماد به جای اینکه برن پیشش بمونن هر کاری دار ...

واقعا داماد واس ادم پسر نمیشه..

داداشم پونزده سالشه

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا داماد واس ادم پسر نمیشه.. داداشم پونزده سالشه

اره به خدا تا میای بگی پسر این خیلی ها میرزن سرت ادم این چیزا رو میبینه دیگه عزیزم داداشت هم خیلی بچه است باید داماد ها اگه کاری داشت پدرت انجام بدن نه اینکه حالا لج هم کنن 

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند

اصلا دلیل قابل قبولی نیست که بخاطر بچت نتونی بری زنگ بزن اژانس و برو خداروشکر که الان امکانات خیلی زیاد شده

👑پسرم‌تاج سرم 👑   😇دخترم بال و پرم😇 خدایا بخاطر وجود همسرخوبم  و پسرم و دخترم شکرت

عزیزم کاملا منطقی و صادقانه با شوهرت صحبت کن..و بگو ببین من به خاطر تعهدم به تو و بچمونه که نمیرم..ولی اگه خودت جای من باشی طاقت میاری پدرت توو بیمارستان باشه و اینجا بشینی؟بگو از ته قلبم میخوام برم پدرمو ببینم..پدرمه..جیگرم داره آتیش میگیره..نگرانم..درکم کن و بگو به خاطر روزهای خوبمون کمکم کن پدرمو ببینم...و اگر این صحبت ها روش تاثیری نداشت یعنی واقعا دلش از سنگه و شما رو اصلا درک نمیکنه و برای دلت و حالت ارزشی قایل نیست ونمیتونه تشخیص بده که چقدر شرایط حساسیه و جای این بچه بازی ها نیست در اون صورت دلیلی نداره شما بخوای مراعاتشو کنی یا حفظ آبرو کنی...خودت با بچه برو..۶ساعت زیاد سخت نیست میتونی بچه رو کنترل کنی نگران نباش...عزیزم خانواده اتو توو این شرایط تنها نذار به نظر من همیشه خانواده اصلی پدر و مادره..

خب اولش خواهش کردم بعدش داغ کردم دعوام شد

با مهربوني باز خواهش كن دعوا كني لج ميكنه اس بزن بگو دلتنگم بچه داري بگو شيرم داره قطع ميشه فيلم بازي كن براش حالت خراب بشه مثلا از اين كارا والا دعوا راه چاره نيس