2777
2789
عنوان

خانمایی که تو شهر غریب هستین

566 بازدید | 55 پست

دلتون میگیره چکار میکنین من خیلی دلم میگیره ده سال گذشته ولی هنوزم عادت نکردم بچه  دارم ولی بعضی وقتا واقعا دلم میخواد بزنم بیرون  هیج جا هم ندارم برم شمایی که غریب هستید چجوری حالتونو خوب میکنید دقیقا الان حالم افتضاحه دارم خفه میشم  کسانی که دوست دارن بیان درد دل  بقیه لطفا قضاوت نکنین زخم زبون نزنین

فدات بشم امام رضا جااااااااان  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من اگر شهر خودمم بودم بازم دلم نمی‌خواست خونه کسی برم 

اهل رفت و آمد نیستم اصن 

از دور بودن هم خیلی راضیم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

منم شهر غریبم منم واقعا بعضی روزا دلم خیلی میگیره خییییییییلی

چند تا دوست دارم هر از گاهی میرم پیش اونا یا اونا میان خونم البته مثلا ماهی یه بار نه هرهفته

گاهی اوقات فکر میکنم دارم دیوونه میشم تو خونه

من ی سال رفتم شهر غریب واقعا لذت بردم

شماها رو نمیتونم درک کنم اینطوری میگید من دوست دارن برگردم ب اون روزام....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

اینجور وقتا باید برای خودت یه کار و سرگرمی دست و پا کنی و چند تا دوست و رفیق پایه و خوب پیدا کنی

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

گلم بگم. من از شمالی ترین نقطه ایران اومدم بندرعباس و ساکن هستم الان هم پنج سالی گذشته

اما خودتو با بچه ها سرگرم کن گاهی برو بیرون

اما من کارمند هستم و شاید شما خانه دار باشین و براتون سخت تر باشه ولی من هم پذیرفتم این قضیه غربت رو و به راحتی باهاش دارم کنار میام

صبر میکنم تا بگذره چه میشه کرد .

گاهی میرم حمام 

گاهی یه مداحی گوش میدم 

گاهی خودتراپی میکنم 

بعضی وقتا هم چایی دم میکنم  یه استکان برا خودم میریزم و میشینم تو آشپزخونه و با خودم حرف میزنم این  یکی خیلی حالم رو خوب میکنه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

گلم بگم. من از شمالی ترین نقطه ایران اومدم بندرعباس و ساکن هستم الان هم پنج سالی گذشتهاما خودتو با ب ...

خداروشکر آدم قدی عستید تونستید کنار بیاید ولی من دارم داغون میشم روز به روز افسرده تر خیلی حساسم اصلا قوی نیستم

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
من ی سال رفتم شهر غریب واقعا لذت بردمشماها رو نمیتونم درک کنم اینطوری میگید من دوست دارن برگردم ب او ...

شرایط آدما فرق داره،منم واقعا نمیتونم درک کنم کسی از غربت لذت ببره.من متنفرن از غربت

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗