2777
2789
عنوان

نوزاد 7 هفته من شیر خشک از دهن و دماغش بالا اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 42 پست
مرسی حتما این کار رو می کنم ، ولی خیلی زیاد بالا اورد 

اشکال نداره بچه زیاد خورده اینطورشده حتما هم همیشه بادمعده اش رو بگیر که دلش سبک بشه اگه همیشه بعد هر شیر خوردن آورد بالا بدون بچه ات رفلاکس داره بچه. منم اینطور بود با دارو یکم خوب شد الان که بهش غذا میدم شکر خدا خیلی بهتر شده

مهربون باش فقط همین ...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا دفلا کس داره..همیشه به پهلو بزخرش..سرش رو رو سطح شیب دار بزار

رفلاکس نت کی ادامه داره؟ گناه داره که اینچوری شیر بالا میاره :( انقدر ترسیدم اینبار نمیتونست نفس بکشه 

اشکال نداره بچه زیاد خورده اینطورشده حتما هم همیشه بادمعده اش رو بگیر که دلش سبک بشه اگه همیشه بعد ه ...

مرسی مینا جان خیالمو راحت کردی حتما انجام میدم 

ملچ ملوچ می‌کنه ماله اینه آروغش رو نگرفتی،بگیرش بغل پشتش رو بمال آروم

پس دلیلش اینه؟ من همیشه سعی می کنم اروغشو بگیرم ولی حتما این دفعه بیشتر رو دوشم نگهش می دارم پشتشو می مالم ، ممنونم از راهنمایی

عزیزم هروقت خواستی باد معدش رو بگیری از بالا به پایین پشتش رو بمال،از پایین به بالا معدش رو اذیت میکنه،اگه هم رفلاکس داشته باشه گریه زیاد می‌کنه و خودش رو میچلونه وقرمز میشه،تا ۴الی۶ماه هم ادامه داره

خدایا شکرت برا نی نی که بهم دادی  
استارت عزيز ،كوچولوتون رفلاكس داره از طرفي هم به شير خشك هاي معمولي كه با شير گاو درست ميشن حساسيت د ...

املی جان من از این شیر اماده ها استفاده می کنم که پودری نیستن مایع هستن، حتما الان سرچ می کنم ببینم انتی رفلاکس دارن اون رو می گیرم . 

سلام هایدی جان نمیدونم از کجا باید بفهمم؟ این اولین باره اینجوری شد ، یه بار چند وقت پبش شد موقعی که ...

شاید زیاد خورده 

رفلاکس باشه دفعاتش بیشتره

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

خانوما هرکدومتون شیر میدین بچتون عصاره مالت بخورین تا شیراوند زیاد بشه،چای وقهوه ونسکافه نخورین چون دل درد وگریه شبونه میاره برا بچتون،

خدایا شکرت برا نی نی که بهم دادی  
عزیزم هروقت خواستی باد معدش رو بگیری از بالا به پایین پشتش رو بمال،از پایین به بالا معدش رو اذیت میک ...

ممنونم عزیزم من همیشه از پایین به بالا انجام میدادم مرسی ، همیشه خودشو گوله می کنه و بی قراره