2777
2789

دوستان میشه کمکم کنین؟ خطرناکه؟ :( اگه شب که خوابه این اتفاق بیفته منم خواب باشم چی:( انقدر ترسیدم الان که اتفاق افتاد کسی تجربه ای داره؟ چرا اینجوری شد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد خورده بوده.

بچه منم شیشه رو ول نمی‌کرد اونقدر میخورد که اینجوری میشد نگران نباش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

سرشو ی کم بالاتر بزار و ب پهلو بخوابونش همیشه 

الانم دقت کن ک خس خس سینه یا سرفه و دماغ گرفتگی نداشته باشه 

اگه بود ببرش دکتر ک احتمال داره شیر رفته ریه اش ،بچه من ی بار اینطوری شده بود با ی چرک خشک کن و قطره بینی خوب شد

زیاد خورده حتما

شبا به پهلو بخوابونش زیر کمرشم زاویه دار کن که سرو گردنش بالاتر از بدنش باشه

😙یک بوسه زِ تو خواستم و شش دادی😚😚شاگرد که بودی که چنین استادی؟😚😙😚😙😚

سر بچه از بدنش بايد هميشه كمي بالاتر باشه احتمالا كوليك يا ريفلاكس داره

نگران نباش متوجه ميشي

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
رفلاکس داره؟

سلام هایدی جان نمیدونم از کجا باید بفهمم؟ این اولین باره اینجوری شد ، یه بار چند وقت پبش شد موقعی که این شیر مایع رو به شیر خشک عوض کردم که فکر کردم مال اونه

سرشو ی کم بالاتر بزار و ب پهلو بخوابونش همیشه  الانم دقت کن ک خس خس سینه یا سرفه و دماغ گرفتگی ...

داره خس خس داره انگار که شیر تو دهنش ماسیده باشه همش داره ملچ مولوچ می کنه! یعنی باید انتی بیونیک بخوره؟پس قردا زنگ میزنم از دکترش وقت می گیرم حتما