2777
2789

سلام خیلی دلم گرفته هیچکسیو ندارم باهاش صحبت کنم دلم میخواد همصحبت داشته باشم از تنهایی خسته شدم😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

بیاین صحبت کنیم یکم سبک شم هرکی با صبر حوصله بیاد

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تنهام بابا پاشو برو باشگاه ثبت نام کن دوست پیدا کنی

تاپیک درباره فوبیا نوشتم بخون تا بدونی چرا باشگاه نمیرم

آیدی اینستاتو بده،حالا میخوای اکانت فیک بده،ویس بدیم که هردومون مطمئن شیم اون یکی دختره🗿بعد بیا درباره همون فیلم سریال و هرچی بحرفیم

یا همینجا

چندسالته؟

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

مگه تو کجایی هستی

مشهدددد البته اینحا غریبم جز امام رضا کسی نیست منم آدمی نیستم برم حرم نیم ساعت میرم حوصلم سر میرع میرم خونه...مذهبی نیستم دعا..‌‌یا نماز بخونم

مشهدددد البته اینحا غریبم جز امام رضا کسی نیست منم آدمی نیستم برم حرم نیم ساعت میرم حوصلم سر میرع می ...

آخه منم خیلی تنهام امروزم فقط گریه کردم که چشام داره درد میکنه نتونستم درس بخونم ، ما رو هم دعا کن 🥹

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

آیدی اینستاتو بده،حالا میخوای اکانت فیک بده،ویس بدیم که هردومون مطمئن شیم اون یکی دختره🗿بعد بیا درب ...

جای دیگه ای نمیتونی بیای جز اینستا؟!

شک نکن صدرصدی دخترم کاش پسر میبودم