2777
2789

سلام خیلی دلم گرفته هیچکسیو ندارم باهاش صحبت کنم دلم میخواد همصحبت داشته باشم از تنهایی خسته شدم😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

بیاین صحبت کنیم یکم سبک شم هرکی با صبر حوصله بیاد

تا ابد تایپم مردیه که صبوره، مسئولیت‌ پذیر و باعرضه‌اس، فانه و ناز کشیدنو بلده

منم تنهام 😢

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنهام بابا پاشو برو باشگاه ثبت نام کن دوست پیدا کنی

تاپیک درباره فوبیا نوشتم بخون تا بدونی چرا باشگاه نمیرم

هیق کدوم شهری

اردبیل

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اوع چه دوری😩😩😩

مگه تو کجایی هستی

آیدی اینستاتو بده،حالا میخوای اکانت فیک بده،ویس بدیم که هردومون مطمئن شیم اون یکی دختره🗿بعد بیا درباره همون فیلم سریال و هرچی بحرفیم

یا همینجا

چندسالته؟

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

مگه تو کجایی هستی

مشهدددد البته اینحا غریبم جز امام رضا کسی نیست منم آدمی نیستم برم حرم نیم ساعت میرم حوصلم سر میرع میرم خونه...مذهبی نیستم دعا..‌‌یا نماز بخونم

مشهدددد البته اینحا غریبم جز امام رضا کسی نیست منم آدمی نیستم برم حرم نیم ساعت میرم حوصلم سر میرع می ...

آخه منم خیلی تنهام امروزم فقط گریه کردم که چشام داره درد میکنه نتونستم درس بخونم ، ما رو هم دعا کن 🥹

آیدی اینستاتو بده،حالا میخوای اکانت فیک بده،ویس بدیم که هردومون مطمئن شیم اون یکی دختره🗿بعد بیا درب ...

جای دیگه ای نمیتونی بیای جز اینستا؟!

شک نکن صدرصدی دخترم کاش پسر میبودم