2777
2789
عنوان

خب تاپیک های فارسی شروع شد😂

273 بازدید | 25 پست

بچه ها دینی امروز آسون بود ولی چرا پرسش های گزینه ای هر کدوم نیم نمره؟ یعنی هر گزینه ای که انتخاب کنیم نیم نمره یا میگیریم و یا از دست میدیم.🗿🚬

سوالات از لحاظ بارم بندی غیراستاندارد بود، حس میکنم حوصله طرح سوال نداشتند،نشستند هر گزینه ای رو که انتخاب کنی رو نیم نمره بهش تعلق دادند. 💨🐄

من دو بار با پاسخنامه های مختلف حساب کردم و ۱۹.۵ میشم، حالا دعا کنین مصحح پریود نباشه که هنگام تصحیح حوصله خوندن خط من رو نداشته باشه.😂

حالا بیخیال،بریم برا فارسی پرقدرت💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بررسیش نکردم از ترس💀💀💀 میدم و میرم😂

بررسی کن اشکال نداره، چون حداقل میدونی نمره ات چنده و بعدا اگه نمره ات پایین‌تر از حد تصور شد اعتراض میزنی تا درستش کنند👻

چقدر پر انرژی خوشبحالت

من فردا امتحان دینی دارم ۱۵ درسه هیچی نخوندم خسته شدم دیروز امتحان جامعه داشتم چند روز مث خر خوندم 

دینیو الان من چیکار کنممم🥲🥺

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

سال چندمین

دوازدهمم، اما از سال یازدهم قصد داشتم یه سال پشت بمونم پایم تقویت شه و سال بعد برای اولین باز پشت میمونم

آخه اینکه مباحث دوازدهم رو برای اولین بار بخونم و در کنارش کنکوری تست بزنم خیلی سخت بود، برا همین مثل سگ تسلیم شدم و به عبارتی مسیر موفقیتم رو دور میزنم😂💪

چقدر پر انرژی خوشبحالتمن فردا امتحان دینی دارم ۱۵ درسه هیچی نخوندم خسته شدم دیروز امتحان جامعه داشتم ...

رآهنگایی هستی؟😢

فقط کتاب رو روخوانی کن و نمونه سوال حل کن، نمونه سوال تو فرصت کم خیلی کمک میکنه، نگران نباش پیام شما راحت میاد و میتونی ۲۰ شی. من ۲۰ شدم، خیلیا شدند، تو هم میشی👻💪

دوازدهمم، اما از سال یازدهم قصد داشتم یه سال پشت بمونم پایم تقویت شه و سال بعد برای اولین باز پشت می ...

موفق باشی 

کاری به بقیه داستان ندارم 

میخواستم بدونم دو روزه  امتحان امتحان میکنن ، سال چندمن

.
رآهنگایی هستی؟😢فقط کتاب رو روخوانی کن و نمونه سوال حل کن، نمونه سوال تو فرصت کم خیلی کمک میکنه، نگر ...

من دهمم

ایشالا میتونم🥲

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

🗿🚬انسانی هستی؟ سال بعد قراره ۱۸ درس دینیتون باشه.خیلی فشار روتونه

اره میدونم