2777
2789
عنوان

خب تاپیک های فارسی شروع شد😂

273 بازدید | 25 پست

بچه ها دینی امروز آسون بود ولی چرا پرسش های گزینه ای هر کدوم نیم نمره؟ یعنی هر گزینه ای که انتخاب کنیم نیم نمره یا میگیریم و یا از دست میدیم.🗿🚬

سوالات از لحاظ بارم بندی غیراستاندارد بود، حس میکنم حوصله طرح سوال نداشتند،نشستند هر گزینه ای رو که انتخاب کنی رو نیم نمره بهش تعلق دادند. 💨🐄

من دو بار با پاسخنامه های مختلف حساب کردم و ۱۹.۵ میشم، حالا دعا کنین مصحح پریود نباشه که هنگام تصحیح حوصله خوندن خط من رو نداشته باشه.😂

حالا بیخیال،بریم برا فارسی پرقدرت💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بررسیش نکردم از ترس💀💀💀 میدم و میرم😂

بررسی کن اشکال نداره، چون حداقل میدونی نمره ات چنده و بعدا اگه نمره ات پایین‌تر از حد تصور شد اعتراض میزنی تا درستش کنند👻

چقدر پر انرژی خوشبحالت

من فردا امتحان دینی دارم ۱۵ درسه هیچی نخوندم خسته شدم دیروز امتحان جامعه داشتم چند روز مث خر خوندم 

دینیو الان من چیکار کنممم🥲🥺

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

سال چندمین

دوازدهمم، اما از سال یازدهم قصد داشتم یه سال پشت بمونم پایم تقویت شه و سال بعد برای اولین باز پشت میمونم

آخه اینکه مباحث دوازدهم رو برای اولین بار بخونم و در کنارش کنکوری تست بزنم خیلی سخت بود، برا همین مثل سگ تسلیم شدم و به عبارتی مسیر موفقیتم رو دور میزنم😂💪

چقدر پر انرژی خوشبحالتمن فردا امتحان دینی دارم ۱۵ درسه هیچی نخوندم خسته شدم دیروز امتحان جامعه داشتم ...

رآهنگایی هستی؟😢

فقط کتاب رو روخوانی کن و نمونه سوال حل کن، نمونه سوال تو فرصت کم خیلی کمک میکنه، نگران نباش پیام شما راحت میاد و میتونی ۲۰ شی. من ۲۰ شدم، خیلیا شدند، تو هم میشی👻💪

دوازدهمم، اما از سال یازدهم قصد داشتم یه سال پشت بمونم پایم تقویت شه و سال بعد برای اولین باز پشت می ...

موفق باشی 

کاری به بقیه داستان ندارم 

میخواستم بدونم دو روزه  امتحان امتحان میکنن ، سال چندمن

.
رآهنگایی هستی؟😢فقط کتاب رو روخوانی کن و نمونه سوال حل کن، نمونه سوال تو فرصت کم خیلی کمک میکنه، نگر ...

من دهمم

ایشالا میتونم🥲

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

🗿🚬انسانی هستی؟ سال بعد قراره ۱۸ درس دینیتون باشه.خیلی فشار روتونه

اره میدونم