2777
2789

خدا توبه منو قبول کرده😭 

حدود یکساله بخاطر یه قضاوت گرفتار همون بلا شدم 

دقیقا روزگار چرخید و منو تو اون شرایط آدم قرار داد ...

منی که اینقدر به خودم افتخار میکردم  یهو دیدم حتی از اون نفر هم بدتر شدم ....تو بد منجلابی گرفتار شده بودم.

آخه من چرا باید اونو قضاوت میکردم 😭

خلاصه که یکماهی هست برای همیشه قید اون کار اشتباه زدم . 

هر چیزی که ممکن بود مجدد به اون سمت برم رو حذف کردم .

امروز اتفافی فهمیدم که ذی القعده اس و یکشنبه هم هست و مخصوص توبه و نماز توبه .

رفتم حموم غسل توبه کردم و الان اگر خدا قبول کنه میخام نماز توبه رو بخونم 

انشالله هیچ کس مثل من گرفتار این گناه نشه چون واقعا از خودم شرمنده بودم ...از همسرم شرمنده .‌و از همه اطرافیانم 

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

ان شاالله که قبول کرده این نماز هم عالیه

به خصوص اگر با تضرع و گریه همراه باشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

آخ که الان منم دقیقا گرفتار همین بلام

فقط توبه کن...

اگر بدونی من چه وضعیتی داشتم اصلا خجالت می‌کشیدم اسم خدا رو بیارم ،شرمنده میشدم تو صورت همسرم نگاه کنم . خیلی با خود واقعیم فاصله گرفته بودم .

یهو خدا نجاتم داد ...دستمو گرفت 

قربونت برم خدا تنها پناه بی پناهانی

حتی اعتراف ب گناه هم پیشت کنیم تنها کسی هستی ک چشم پوشی میکنی بدون اینکه ب رومون بیاری

تورو خدا قسمت میدم سرنماز دعا کن منو 

خدا منم ببخشه😭😭😭

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

سلامان شاالله که قبول کرده این نماز هم عالیهبه خصوص اگر با تضرع و گریه همراه باشه

دیروز اینقدر گریه کردم ستارالعبوب بودن خدا برا روشن شد ۳ بار میخاست دستم رو بشه اما خدا هر ۳بارشو پوشند جوری که خودم متحیر شدم قشنگ طرف میتونست کار خطای منو ببینه اما انگار خدا پرده کشیده بود جلوی چشاش 

اگر لو میرفتم قطعا عاقبت خوبی نداشتم 

آه می‌خوام ولی آخه وضعیت واقعا...

من که تا خرخره تو منجلاب بودم . بدترین گناه انجام دادم عذاب وجدان داشت منو میکشت اما باز ادامه میدادم ...خدا منو ببخشه 

اگر همسرم متوجه میشد قطعا سرمو میبرید .ولی خدا ستارالعیوبه، نزاشت که آبروم بره کاری کرد که الان پشیمونم و توبه کردم و هرگزززززز سمت اون مسیر اشتباه نمیرم