2777
2789

۵۵ تا مهمان داریم . ب نظرتون فقط زرشک پلو با مرغ و سالاد و نوشیدنی و ژله. 

و میوه سیب و خیار و گوجه سبز باشه

و شیرینی روی میز

کمه؟؟؟

واقعا دو نوع غذا در توانمون نیست

شما که انقدر زحمت کشیدید به میوهاتونم چمدونم پرتقالی  هندونه ای یچیز دیگه هم اضاف کنید 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا چرا یزدی ها فقط خطاب شدن؟😅

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
حالا چرا یزدی ها فقط خطاب شدن؟😅

مهمونی تویزده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوبه کافیه، ژله رو حذف کن به نظرم به جاش یه چیز دیگه بذار، اخه دیگه ملت الان ژله خور نیستن تو مهمونیا 🤔 

الان همه باید وضع همدیگرو درک کنن و سطح انتظارات رو پایین بیارن، امیدوارم خانواده های شما هم همینطور باشن

راستی میتونم بپرسم ولیمه بابت چیه؟ 

غذاهات زرشک پلو خوبه که مرغ سرخ شده هم داری.کنارش میتونی دو سوم برنج هارو سفید درست کنی با زرشک و یک سوم هم باقالی پلو کنی که با همون مرغ میتونن بخورن.

البته من یزدی نیستم اما اونجا اومدم و خیلی شهر دوست داشتنی بودش واسم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲