2777
2789
عنوان

اگه پدرمادرم طلاق بگیرن من چی میشم

207 بازدید | 20 پست

خانما چند روزه دعواهای شدیدی بین مامان بابام افتاده و بحث طلاق افتاده این وسط احتمالش خیلی زیاده جدا بشن قبلا دعوا زیاد داشتن ولی آشتی میکردن ولی این چند سال دعواهاشون شدید شده و اصلا حتی سمت همدیگه هم نمیرن انگار شدن طلاق عاطفی باهم ناسازگارن‌ و احتمالش خیلی زیاده که طلاق بگیرن بخدا دارم اذیت میشم توی خرداد که باید برای نهاییا‌ آماده بشم اینجوری شده دعواهاشون شدید تر شده و حتی جای خوابشونم‌ عوض کردن یک ماهه‌ اگه طلاق بگیرن من چی میشم این وسط ۱۷ سالمه بخدا نمیدونم چیکار کنم لطفا دعا کنید زودتر آشتی کنن وسط امتحان نهایی هام واقعا سختمه‌ شنیدن دعواهاشون:))💔😭

Always 🐢☘

چند روزه بحث طلاق افتاده بینشون‌ یک ماهه جای خوابشون‌ عوض کردن هر کی جدا توی یه اتاق دیگه می‌خوابه حرمتا‌ از بین رفته خیلی راحت توی دعوا فحشای‌ ناسزا به هم میدن به خانواده‌ی هم دیگه باهم آشتی نمیکنن حتی باهم غذا هم نمیخورن 

Always 🐢☘

برو کتابخونه درستو بخون باور کن اگه طلاق بگیرن راحت تری تا هر روز دعوا کنن تو هم گوش بدی 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کتابخونه یا خونه دوستت درس بخون کلا دعواشونو نبین زود برو بیرون خودت جایی که حالتو خوب میکنه

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

تاپیک طلاق مامان بابای منو بخون 

خیلی سخته

مادرتو راضی کن

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

برو کتابخونه یا خونه دوستت درس بخون کلا دعواشونو نبین زود برو بیرون خودت جایی که حالتو خوب میکنه

دوستم خونشون‌ دوره فکر کنم کتابخونه بهتر باشه

Always 🐢☘

اسی عزیزم کاملااااااااا درکت میکنم 

چون خودم تو این شرایط بودم چند وقت پیش فقط همین حد بدون گه الکی فکرتون درگیر نکن 

مطمئن باش طلاق نمیگیرن 

مادر و مدر منم زیاد از این قهرا دارن ولی آخرش آشتی میکنن .جدی نگیر

این وسط اعصاب خوردیش فقط برای توعه 

بسپار دست خدا 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
تاپیک طلاق مامان بابای منو بخون خیلی سختهمادرتو راضی کن

عزیزدلم:)) مامانم حالش خیلی بده بابام واقعا داره نابجا قضاوتش‌ میکنه و بهش فحشای‌ هرز میده

Always 🐢☘