2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت دیونه ای تو عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
پیامه زنه تو ذهنه، میدونم افسردگی دارم هیچی برام مهم نی بی انگیزم فوت یکی از نزدیکانم با اینکه ماه ه ...

بیکاری توی خونه ؟

هیچ مشغله فکری و کاری برای انجامش نداری

درسته ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی، بچه داری؟

آره یه دختر دارم

مشکل ماهم مالیه

همسرم با بی عقلی گند زده به کل زندگیمون، جلوی خانوادم آبرو برام نذاشته بمونه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
آره یه دختر دارممشکل ماهم مالیههمسرم با بی عقلی گند زده به کل زندگیمون، جلوی خانوادم آبرو برام نذاشت ...

إن شاءالله مشکلتون حل بشه، حس می کنم من برا زندگی متاهلی ساخته نشدم آخه من یاد پیام زنه میفتم حالم بد میشه

میرم سر کار اما این موصوع اذیتم می کنخ

چه کاری هست ؟ 

تو افسردگی و وسواس داری

باید بری دکتر عزیز

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

إن شاءالله مشکلتون حل بشه، حس می کنم من برا زندگی متاهلی ساخته نشدم آخه من یاد پیام زنه میفتم حالم ب ...

چرا نمی خوای همسرت متوجه بشه که پیامشو خوندی؟

منم گاهی پیاماشو می خونم ولی به روش میارم، برام مهم نیست چه واکنشی نشون میده حداقل خودم سبک میشم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
چه کاری هست ؟ تو افسردگی و وسواس داریباید بری دکتر عزیز

دوست ندارم اصلا قدمی برای درمان بردارم میدونم افسردگی دارم اما حس می کنم دیگه دنیا اونقدر قشنگی نداره که براش بجنگم 

دوست ندارم اصلا قدمی برای درمان بردارم میدونم افسردگی دارم اما حس می کنم دیگه دنیا اونقدر قشنگی ندار ...

خب واضحه ، چون افسرده ای دیگه 😅

نگفتی کارت چی هست ؟ 

اگه شما همچین پیامی رو از طرف یه زن دریافت می کردید عکس العمل شما چی بود؟ روحمو نابود کرده

چه پیامی واست اومده ؟ و چه زمانی ؟ یعنی مال چند وقت قبله؟؟

کافی نت دارم ارباب رجوع زیاده

همین ..... ذهنت درگیر نمیشه توی کار

اگه شما همچین پیامی رو از طرف یه زن دریافت می کردید عکس العمل شما چی بود؟ روحمو نابود کرده

میشه بگی چه پیامی داده؟

چون فقط تو تاپیک قبلیت دیدم که خانوم پیش قدم شده ولی همسرت بهش محل نمیداده