2777
2789

بازم می‌ره مدرسه غلط مینویسه فرداامتحان املادارن استرس به جونم افتاده چکارکنم 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلمه های سخت رو بگو چندبار بنویسه و بخونه تا تو حافظه دیداریش هم ثبت بشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مهمترین ظلمی که به پدر و مادر می‌تونه به بوش بکنه کمک تو درساشه بچه باید خودکار باشه خود دانی من از کلاس اول حتی یه بارم کسی املا بهم نگفت حفظ میکردم می‌نوشتم خود دانی کلمات مهم بیشتر کار کن 

بشین باهاش کار کن همین

اگر خبلی ضعیفه

یکی دو جلسه بگو معلم اول ابتدایی براش کلاس خصوصی بذاره

خیال خودتو راحت کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بهش بگو دو سه بار از رو درس بخونه بعد کلمات سخت بنویسه شما چرا استرس داری فوقش نمره کم میگیره

انقدخونه املامیگم کلمات سخت چندبارمیگم مینویسه بازم می‌ره غلط مینویسه.وای نه نمی‌خوام نمرش کم باشه

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

فدای سرش، حافظه کلماتش ضعیفه، باید بیشتر انرژی بزاره

یک روز درمیون باهاش کار کن، جوری ک گارد نگیره

حتی اگرم صفر شد بازم مهم نیست، فدای سرش، باهاش کار کن

بهش ولی بگو بیاد کار کنه، بگو اگر تمرین کنی پفک میخرم، اگر نکنی از فلان چیز محروم میشی، ولی سرزنشش نکن که چرا یاد نمیگیری

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

فدای سرش، حافظه کلماتش ضعیفه، باید بیشتر انرژی بزارهیک روز درمیون باهاش کار کن، جوری ک گارد نگیرهحتی ...

خیلی کنده هم خواندن هم نوشتن .انگارحواس پرته بقیه درساش خیلی خوبه

اینبار گذشت برای تابستون کتابهای مناسب سنشو بخر بده بخونه. تنها راهش کتاب خوندنه. روخونیش خوب بشه د ...

اره گفتم بهش کتاب داستان ومجله اینامیخرم بخونه تا روخوانیش واملاش بهتربشه