2777
2789
عنوان

منشی ها لطفا بیاین

38 بازدید | 5 پست

من سابقه منشی گری ندارم

وظایف کلیشون چیه 

حقوق حدودی

چه مهارتایی باید داشته باشن

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

من یه مدت دنبال کار منشی مطب دکتر بودم ، حداکثر ۴ میلیون میدن تو شهر ما و اینکه باید زبونت ۱۰ متر دراز باشه و پررو باشی ، دیگه بعضی صاحب کار ها انتظار پادویی و انجام کار های شخصی شون رو از منشی دارن ، بستگی به صاحب کارت و خودت داره که چ کار هایی انجام بدی براش

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

من یه مدت دنبال کار منشی مطب دکتر بودم ، حداکثر ۴ میلیون میدن تو شهر ما و اینکه باید زبونت ۱۰ متر در ...

خدا خیرشون بده چهارتومنم شد پول

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا خیرشون بده چهارتومنم شد پول

دیگه بستگی به شهر داره ، تو شهر ما همینقدره حقوق منشی ها

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

دیگه بستگی به شهر داره ، تو شهر ما همینقدره حقوق منشی ها

حالا حقوق به کنار 

تو مصاحبه باید چیا گف که قبول کنن

حالا حقوق به کنار تو مصاحبه باید چیا گف که قبول کنن

نمیدونم هر کسی یه سوالاتی میپرسه ، بیشتر شرایطشون رو میگن دیگه بستگی به خودت داره که قبول بکنی یا نه