2777
2789
عنوان

دس دسی و بای بای کردن

149 بازدید | 14 پست

مامانای عزیزم پسرم ده ماهش تموم شده و وارد یازده ماه شده ولی هرکاری میکنیم دس دسی و بای بای یاد بگیره انجام نمیده، خیلی نگرانم ، همه اطرافیان گفتن تو این سن بچه هاشون انجام میدادن،،،، بنظرتون چکار کنم؟ بچه های شما کی یاد گرفتن،؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر بچه ای دورانی داره و نمیشه با نگرانی و عیب گذاشتن روش خودمون و بچه رو ناراحت کنیم. 

ولی یه چیزی طبق تجربه بچه ی تو از این بچه های فوق العاده باهوش میشه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
هشت ماهگی یاد گرفتباهاش کار میکنی؟ هر روز براش وقت بزار تمرین کنچند ماهگی زایمان کردی؟

خیلی کار میکنم. آهنگ که می‌زارم میگم دست دست فقط با یکی از دستاسو تکون میده بالا پایین . سی و هشت هفتگی زایمان کردم

سلام خانومی من نظراتتون رو‌تو‌تاپیکای مختلف راجع به فولیک اسید ۵ دیدم واقعا استرس داره روانیم میکنه من دوقلو باردار هستم و الان تازه وارد ماه ششم شدم دکتر از ماه پنجم تا ششم برام فولی ۵ نوشته به جز مکملایی که میخورم یعنی کلا در روز میشه ۷ میل فولی😭😭😭

قبلا تحت نظر یه پزشک دیگه بودم تا ۳ ماهگی فولیک اسید ۱ مصرف میکردم بعدش قطع کرد و مکمل داد الان اومدم پیش ایشون میگه که فولیک اسیدت کمه😭😭😭

میخواستم ببینم بچه ی شما مشکلی نداره؟ میگن مصرف زیادش باعث اوتیسم میشه😭😭😭😭

سلام خانومی من نظراتتون رو‌تو‌تاپیکای مختلف راجع به فولیک اسید ۵ دیدم واقعا استرس داره روانیم میکنه ...

سلام . شما که دو قلو بارداری اصلا مشکلی نیست که مصرف کردی . استرس نداشته باش. اشتباه منو نکن ... خدا رو شکر بچه م خوبه. و دلیل اتیسم اصلا مشخص نیست همش فرضیه س چیزایی که میگن