2777
2789

ما ی اکیپ ۵نفره هستیم یکی از دوستام با کلی اصرار دعوتمون کرد شام بریم خونش (همسرش شب کار بود نبودش) ما همگی گفتیم بعدشام بیایم دورهمی گفت ن حتما برای شام بیاید وقتی رفتیم موقع شام گفت  برای خودم و علی(شوهرش) از ظهر غذا مونده همونو میخوریم (برای شوهرش غذاشو داده بود برده سرکار) حالا شما چی میخورید تخم مرغ و کالباس هست کدومو میخواید😐

بعدشم گفت دنگتونو بدید شام از بیرون سفارش بدم من که همون لحظه بهونه کردم برام مشکل پیش اومده از خونش رفتم ولی بقیه میگن ما از بیرون غذا گرفتیم اون گفت من فعلا پول ندارم شوهرمم جواب نمیده گوشیشو بگم پول واریز کنه شما غذای منو حساب کنید بعدا بهتون برگردونم( همگی میدونیم هیچ وقت برنمیگردونه همیشه همینه)

حالا ما ازش ناراحت شدیم و کلا رابطمونو قطع کردیم چون همیشه اینجوری گشنه بازی در میاره و میخواد دنگشم بندازه گردن یکی دیگه بنظرتون منطقیه قطع رابطه باهاش؟

شک نکن 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا زیادی هم بهش رو دادید تا الان

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

رفتار دوستتون خیلی ناراحت‌کننده و غیرمنطقیه. مهمان‌نوازی یعنی احترام گذاشتن به مهمونا، نه اینکه مدام بهشون فشار مالی بیاری یا توقع پول داشته باشی. قطع رابطه با کسی که همیشه چنین رفتارهایی داره و به ارزش دوستی احترام نمی‌ذاره کاملا منطقی و به‌جا هس. سلامت روان و آرامشتون مهم‌تره

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

وضع مالیش هم اوکیه ولی همیشه گدابازی در میاره

من باشم، قطع رابطه میکنم

از آدمی که تو زرنگی باشه، خوشم نمیاد

با اینکه وضع مالی متوسط داریم و مستاجرم و... 

هیچ وقت اجازه نمیدم که مهمون خونم، دونگی غذا سفارش بدن، خیلی حرکت زشتیه🤕