2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مختلط جوش دارم کم

ببینید اگر بخوام یه توضیح کلی بدم 

پوست های خشک با  بالارفتن سن منافذشون باز میشه 

پوست های دهیدراته بخاطر کم آبی پوست 

و پوست های چرب بخاطر چربی زیاد پوست 

باید ببینی وضعیت پوستت در چه حاله 

اگر دهیدراته هست باید اکتیو هارو کنار بزاری و یه شوینده ملایم استفاده کنی و مدام آبرسانی کنی 

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید ممکنه اینجا کسی یه اکتیوی رو معرفی کنه که اصلا مناسب شما نباشه و خدای نکرده سد دفاعی پوست آسیب ببینه 

خدایاشکرت ❤
با یه سرچ ساده می‌تواند متوجه بشین اطلاعاتتون غلطه نیاسینامید آبرسانی نداره به هیج عنوان

نه منظورم نبود ک به عنوان ابرسان استفاده بشه ولی مقداری خاصیتی آبرسانی هم داره اتفاقا خیلی خوندم راجبش اکثرا تو قیمت توضیحاتش نوشته اینو 

خودمم مثل همین خانم که تاپیک زدن پوستم مختلط و دهیدراته بود ب توصیه متخصص برای تقویت سد دفاعی و کنترل چربی پوستم ازش استفاده میکنم واقعا اثرشو میبینم

نه منظورم نبود ک به عنوان ابرسان استفاده بشه ولی مقداری خاصیتی آبرسانی هم داره اتفاقا خیلی خوندم راج ...

چی بگم عزیزم 

من زیر نظر متخصص پوستم و این چیزی که شما میگی کاملا غلطه 

برای شما مناسب بوده ولی شما استارتر و ندیدی که ممکنه تایپ پوستی متفاوتی داشته باشید و برای ایشون مناسب نباشه 

نیاسینامید سد دفاعی پوستو تقویت نمیکنه من اینو به شما نمیگم به کسی میگم که ممکنه پست منو بخونه خدای نکرده استفاده کنه و پوستش دهیدارته باشه 

خدایاشکرت ❤