2777
2789
عنوان

صلوات هدیه به حضرت عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
مجردی؟

نه متاهلم

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

عزیزم برات صلوات فرستادم 

انشاءالله مشکلت حل بشه سریعتر

شما هم برای کاملا صحیح و سالم بودن و موندن کوچولوی من دعا کن

ممنون 

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم جد. میشم.. شما مشکلت چیه 

من زندگی زناشوییم بهم ریخته خیلی وقته دیگ ب اون فکر نمیکنم مشکلم بزرگترع ..اگه درست نشه میمیرم ..چن بارم تاپیک دعا گذاشتم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

یه خانمه میگف نامه بنویسین ب حضرت ..یه نذرم هس دیدم خیییلی  جواب میده میگن

واست میفرسم ..میگن چهل روز سوره حشرم خوبه...قرانو باز کن بگو خدایا اگه مشکلم حل میشه حال خوبان اگرم نه ..