2777
2789
اخه زیتون شوره اشکال نداره؟

بزار تو اب زیتون را چند ساعت نمک اش بده بعد بده یبوست اش بر طرف میشه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پوره یا برنج نیم دونه براش درست کن نرمش کن توش کره بریز تو سوپ هم میشه ریخت تو زرده تخم مرغش تو غ ...

تخم مرغ تاحالا بهش ندادم میخوام فردا برای اولین بار بهش بدم

میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین       مرسی😌 

بهترین چیز خاکشیر با آب جوش داغ بانبات شیرین کن بذار ولرم بشه تقریبا یک سوم یا نصف استکان صبح ها بهش بده کلا خوب میشه.کره هم من همه جوره امتحان کردم تنها وقتی خام بهش میدادم تاثیر میذاشت یعنی میچسبوندمش به قاشق کم کم لیس میزد قاشقو میخورد

اللهم صل علی محمد وآل محمد

[QUOTE=53641664]بهترین چیز خاکشیر با آب جوش داغ بانبات شیرین کن بذار ولرم بشه تقریبا یک سوم یا نصف استکان صبح ها 

خاکشیر واسه نوزاد ۸ ماهه ضرر نداره؟

میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین       مرسی😌