2777
2789

عوارض داره

اما خوبه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول ۳ماهه راه قطعی بچه دار نشدنهولی عوارض داره مخصوصا گفتن کسایی که هنوز بچه نیاوردن استفاده نکنن

اخه من تازه ازدواج کردم تصمیم دارم حداقل تا 7 سال دیگه بچه نیاریم خطرناکه؟

منم ۲ ماهه ازدواج کردم ‌ 

قصد دارم تا ۳.۴سال دیگه بچه نیارم 

بهم گفتن استفاده نکن تا حداقل ۱بچه بیاری 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

منم ۲ ماهه ازدواج کردم ‌ قصد دارم تا ۳.۴سال دیگه بچه نیارم بهم گفتن استفاده نکن تا حداقل ۱بچه بیاری

من اخه هنو شوهرم داره درس میخونه بعدشم که من فوبیا دارم از مادر شدن اصلا نمیخوام ولی شوهرم بچه میخواد

من اخه هنو شوهرم داره درس میخونه بعدشم که من فوبیا دارم از مادر شدن اصلا نمیخوام ولی شوهرم بچه میخوا ...

منم دارم درس می خونم و ترس دارم 

ولی شوهرم دوست داره بچه بیاریم. 

فعلا این ۲ماه طبیعی جلوگیری کردیم 

شما چی

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

من اخه هنو شوهرم داره درس میخونه بعدشم که من فوبیا دارم از مادر شدن اصلا نمیخوام ولی شوهرم بچه میخوا ...

از پوشش  استفاده کنین اونو من خواستم بزنم دکتر گفت نزن خوب نیست لکه بینی میاره

یکی از دوستام استفاده میکرد ولی همون‌موقع هم که خواست بچه‌دار شد، اینم بگم که با سن خیلی کم خودش بچه‌ش سندروم دانی شد، نمیدونم ربطی به این آمپولا داشته یا اصلا ربطی نداشته ولی گفتم بگم.

سلام عزیزم ماما هستید میتونم یه سوال بپرسم؟سونو آنومالی تا ۲۰ هفته وقت هست یا ۲۲؟

بهترین زمانش ۱۸ هفتس

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
به IUD فکر کردی؟ تا ده سال هم دوام دارهاگر مسی باشه عوارض هورمونی نداره

باید اول زایمان کنی بعد آیودی بزارن

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

سلام عزیزم ماما هستید میتونم یه سوال بپرسم؟سونو آنومالی تا ۲۰ هفته وقت هست یا ۲۲؟

۲۰ برو