2777
2789
عنوان

داشتن داداش خنگ نعمتی که هر دختری نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 43 پست

اتفاقه زرنگه که به دختر مردم گفته لبخند قشنگی دارین 

خنگ داداش منه که روز دوم دانشگاه به یه دختر دریده دل بست 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اونیی که فک میکنی تو باغ نی صاحب باغه عزیزم

😉

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شد عزیزم

این هر روز رفت به صورت کاملا اسکولانه به دختر ابراز علاقه کرد دختره هم بازیش داد با دوستش به داداشم خیانت کرد این خنگ هم افسردگی گرفت یه ترم افتاد

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

این هر روز رفت به صورت کاملا اسکولانه به دختر ابراز علاقه کرد دختره هم بازیش داد با دوستش به داداشم ...

ن بابا داداش من دیوونس فقط در یه صورت قبول میکنخ دختری پا میده بهش اونم اینخ بازبون خودش بهش بگه البته تاحالا هفت بار این اتفاق براش افتاده🤣

جالب شد😃از کجا شماره گیر آورده بود ؟انگاری دوستت تو باغ نبوده که به شما جریان پیام گفته

نه بابا من میدونستم دوستم از داداشم خوشش میاد ، تازه چند باری هم اشاره غیر مستقیم به داداشم کرده بودم که فلانی خیلی دختر خوبیه اما اون می گفت نه اون اصلا به من به چشم برادرش نگاه میکنه و ما اینجوری نیستیم و اینا ، منم دیگه بیخیال شده بودم گفتم نمیشه زورش کنم که 🤣 ولی خب مثل اینکه اون روز نظرش عوض شده بود ، نه من و دوستم همه چی هم و می دونیم🤣

از تو گوشی مامانم برداشته بود