2777
2789
عنوان

خواهرم زنگ زده با گریه که

311 بازدید | 28 پست

رفتم امتحان دادم خراب کردم آسون بود ولی من یادم رفته 

هرکاریش کردم آروم نمی شد 

از اونور مامانم داد میزد شوهرت میدم دیگه ولمون کن توهم با درس خوندنت

یه جوری زجه میزد دلم سوخت براش 

راه حلی نیست؟

در حالت عادی حافظه خوبی داره ولی نمی دونم چشه الان 

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برخورد مامانت

چرا باعث عقده میشین

آخه این حرفه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

گوشی زیاد میگیره دستش؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بنده خدا چقد فشار روشه

آخه امتحان چیه که روان ی دختر نوجوان باید محدود به این بشه

اونم از حرف مادرت

واقعا که

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بنده خدا چقد فشار روشهآخه امتحان چیه که روان ی دختر نوجوان باید محدود به این بشهاونم از حرف مادرتواق ...

همه ی تلاش و واسه نهایی ها کرده 

میگفت مامان میگه حیف سرمایه رو تو 

دلم سوخت من ازشون دورم وگرنه میوردمش پیش خودم

وقتی که درسش و میخونه آره ولی حین درس نه

همون گوشی شده بلای جون.. کمپلت وقت امتحانا باید ازش بگیرید. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بگو فدا سرت ماخوندیم چی شدیم حالا ت. چی میخوای بشی قشنگ باخاک یکسان میشه😃شوخی کردم یگو زندگی واقعی ...

شما چطور یادتون میموند؟

چیکار کنه خیلی ناراحته