2777
2789
عنوان

طلاهامو چندسال پیش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 24 پست
برو طلا فروشی همین بهش بگو حدود گرم طلاهاتو بهت میگه حتی قیمت الانشم بهت میگه

من میخوام ازشوهرم کاغذ بگیرم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

باید هون موقع یه قراردادی چیزی مینوشتین که مادر شوهرتم امضا کنه الان کاری نمیتونی بکنی

بنظرم الانم بیوفت ب جون مادر شوهرت با شوهرت بخوای قرارداد بنویسین بین خودتون دو تا اختلاف میوفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔3میلیون خیلی هم میشدهمن سال 94 حدود 28گرم طلا خریدم شد 3600

آره تازه دوتومنم نقد دادیم 

خدااز مادرش نگذره 

بحق پنج تن نتونه تو اون خونه خوشی ببینه 

بمن گفت نشستی کرایه ات حساب شد 

من ازاون خونه اومدم بیرون 

ولی بخدا حلال نمیکنم دختراشم حروم خورن باهاشن 

الانم میخواد خونه رو بده سازنده دو واحد بگیره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من میخوام ازشوهرم کاغذ بگیرم

وقتی نمیدونی چند گرم طلا بوده اصلا اصلا اصلا قراردادت محکم نیست از طلا فروش بپرس اون سال طلا چند بوده؟و حدودا شما چند گرم داشتی نمیخوای ک با طلا فروش قراردادببندی 

بنظرم الانم بیوفت ب جون مادر شوهرت با شوهرت بخوای قرارداد بنویسین بین خودتون دو تا اختلاف میوفته

مادرشوهرم نمیشناسی 

انقدر گرگه 

از هیچ کسی ترس نداره 

بخاطر سهم ارث خودش دمپایی زد تو صورت خواهر برادرش 

تاحالا چندبار اشک شوهرمو درآورده بیرونش کرده فحشش داده ک اسم خونه رو نیار

وقتی نمیدونی چند گرم طلا بوده اصلا اصلا اصلا قراردادت محکم نیست از طلا فروش بپرس اون سال طلا چند بود ...

اگر برم طلافروشی ب گفته ی خودت  خوب بهم میگه چندگرم بوده 

یادم میفته آتیش میگیرم 

تک پوشای سنگین 

سرویس 

النگو زنجیر

حتی طلاهای نوزادی دخترم 😔

مادرشوهرم نمیشناسی انقدر گرگه از هیچ کسی ترس نداره بخاطر سهم ارث خودش دمپایی زد تو صورت خواهر برادرش ...

شاهد دیگه غیر شوهرت نداری؟

اگه نداری و نمیشه بسپار به خدا به وقتش چنان میزاره تو کاسش که کیف کنی

تو قرار باید لنویسی چند گرم طلا بود گرمشو بنویس ن مبلغشو پولم اگر مال خودت بود بنویس و توقرارداد قید ...

من نمیخوام ب نامم بشه ب نام پسرش بشه حداقل یک دونگ 

مادرشوهرم اصلا زیر بار نمبره

شاهد دیگه غیر شوهرت نداری؟اگه نداری و نمیشه بسپار به خدا به وقتش چنان میزاره تو کاسش که کیف کنی

شاهدم مامان و بابای خودم بودن  چون طااهام خونه مامانم بود با گریه بهش دادم پیش پدرومادرم

الان ۱۴ سال گذشته روز ب روز مادره داره بیشتر کیف میکنه 

باید هون موقع یه قراردادی چیزی مینوشتین که مادر شوهرتم امضا کنه الان کاری نمیتونی بکنی

خدالعنتش کنه امروز فردا کرد