2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید

150 بازدید | 13 پست

بچم یکسالشه از شاعت ۴ تا حالا هی میخوابه هی مسپره گریه میکنه شدید نمیدونم چشه قطره شکم درد و استامینوفن هم دادم بش ..یکی دوروزم هست آبریزش بینی داره

بنظرتون چشه چیکارش کنم

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نبردی؟نکنه خدای نکرده گوشش عفونت و درد داره؟

نه هنوز  تازه اینطوری شده 

نمیدونم والا 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

درد داره و بیقراره

شاید گلو درده یا گوش درد

دکتر ببر.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دختر من اینجوری بود بردم دکتر گفت از گرسنگیه😭😭😭  

خودم سرما خورده بودم چند روز خوب غذا نخورده بودم شیرم خیلی کم شده بود در حد یه قطره بعد من بی تجربه بودم  سینه م رو فشااار میدادم شیر میزد بیرون یه قطره میگفتم خب شیر دارم😕 خلاصه بچه ام تا دوروز اینجوری جیغ شدید زد و منه احمق نفهمیدم شیر تو سینه ام نیست  دکتر براش شیر خشک نوشت 6درجه خورد و بچه خوابید تا 9ساعت 😭 از بس اون دوروزو گریه کرده بود و بیدار بود .هنوزم بعد چندین سال یادم میاد چه خریتی کردم گریه ام میگیره براش.