2777
2789
عنوان

با بچه چهارساله ای که مدام جیش میکنه این ور اون ور

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 161 پست
چرابزنیش؟بچست با ملایمت واخلاق خوب یادش بده عصبی بشی بیشتراسترس میگیره .کم کم یادمیگیره

دختر اخه اینجوری نبود مدتیه اینکارشه میره دستشویی دستشویی نمیکنه میاد بیرون عد میشاشه تو خونه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خودش از دو سالگی میرفت دستشویی من از یک و نیم از پوشک گرفتمش اصلا ی مدته اینکارو میکنه بخدا دیوونه ش ...

اهان پس اگر بدین شکله

ی مشکل اساسی هست

یا شما و پدرش ی دعوای حسابی جلوش کردین

یا ترس برداشته

یا اینکه زیادی سردی بهش میدین خیار هندوانه

در کل پیگیر مساله پسرتون باش

فرشا رو هم یمدت بیخیال شو بعد مجبوری بشوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دائم بهش بگو برو دستشوییشاید سرش گرم بازی دستشوییش و نگه میداره

قبل ک جیش کنه بردم گفت ندارم 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همیشه سعی میکنم بهترین رفتار و داشته باشم باهاش اروم باهاش حرف بزنم ولی تاثیر نداره

گفتی به شدت لجبازه

عزیزم پس یه موردی توی رفتارتون بوده 

چون بچه ها از لجبازی به عنوان اهرم فشار استفاده میکنن

وقتی از یه چیزی دارن اذیت میشن لجبازی میکنن

باید ببینی علت چیه

از مشاور کودک باید کمک بگیری

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
بچه ها بازیگوشن تو این سن یادشون میره مشغول بازی میشنخودت هر نیم ساعت تذکر بده بره دستشوییبزنم چیه

اخه دقیقا چند دقیقه قبل ک اینکارو کنه برده بودم دستشویی هرکار کردم جیش نکرد بعد اومده عد اونجا جیش کرده

اگر کلیه مشکل نباشه پس سردی تنبلی بچه هم هست البته پسر بچه ها جیش نگه میدارن تا لحظه آخر که دیگه نمی ...

قبل این ک جیش کنه بردم چقدم بالا سرش وایسادم گفتم مامان جیشت و بکن  بریم شلوار قشنگت و برات بپوشم علاوه بر این ک نمیپوشه شلوار اومد رفت جیششم تو خونه کرد

خدای من یعنی چی غذای بد بده یا غذا نده و دعوا کن ؟!این راه حل ها رو از کجا میاریناون بچه خود به خود ...

اصلا اهمیت نمیده

بخوام چنین کاری کنم باید منتظر ی ضربه روحی جبران ناپذیر تر باشم

[QUOTE=382471862]قبل این ک جیش کنه بردم چقدم بالا سرش وایسادم گفتم مامان جیشت و بکن  بریم شلوار قشنگت و برات بپو ...[/QUOTE

قربونت صدقه بزار کنار دعوا کن داره

لجبازی می‌کنه 

اگر از نظر مالی مشکل نداری مشاوره ببریا ی روز کامل ببرش پارک ببین واکنشش اونجا چیه

بردمش دیشب یعنی از۵غروب خدا شاهده تا۱۰شب بود ک بیهوش شد اونجا اصلا جیش نمیکنه برا تشویقش براش میوه هایی دوس داره خمراکی ک دوس داشت و خریدم حتی ی جعبه از اینا ک ماشین توشون داره براشون خریدم 😭

براش جایزه تعیین کنهر بار رفت دستشویی تشویق و ی خوراکی خوشمزهاصلا نصیحت و دعوا نباشه چون لجبازتر میش ...

فایده نداشته  عاشق تو حیاط بازی کردنه هر بار میره توالت اجازه میدم بره حیاط ولی تاثیری نداره

براش شرت آموزشی بگیر

یه برگه بزن روی یخچال و هربار جیش کرد روش علامت بزن

بگو مثلا اگر تعداد علامتها 5تا بشه فلان چیز محرومی مثلا شکلاتی خوراکی بازی چیزی

برعکسشم انجم بده بگو اگر روزی اصلا علامت نخوره جایزه داری

به بچه حتی نباید نوازش منفی داد بعضی وقتها حرص دادن پدرمادر براشون بازی میشه

نکنه کتکش میزنی طفلی دچار اضطراب شده ؟ دختر منم همینه من کارش ندارم قرار نیست ک تا ابد همینجوری بمون ...

نه اصلا ولی امروز دلم میخواست کلش و بکنم همیشه هواش داشتم همه حتی میگن خیلی لوسش میکنی ولی همیشه سعی کردم حد اعتدال و رعایت کنم