2777
2789
عنوان

خانومایی که باشگاه بدنسازی میرن

135 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میگم من تاحالا تو عمرم نرفتم میخوام برم برای ثبت‌نام 

برای بازدید فقط امروز میخام برم ببینم تهویه و رختکن و فضاش چجوریه 

بعد میدونم برای باشگاه آدم باید کفش جداگونه بخره... ولی امروز که میخام برم اونجا من کفش تمیز ندارم.... میتونم کفشم در بیارم با جوراب برم؟ یا دمپایی با خودم ببرم 

بعد اونجا به چیا دقت کنم و چه سوالایی از مربی اونجا بپرسم؟ 

حتما به کسایی که اونجا هستن و مدتی هست اونجا ورزش میکنن دقت کن ببین کسیم به هدفش رسیده یا نه ؟ 

به دستگاه و تجربه ی مربی هم خیلی دقت کن مربی کارش خوب باشه بقیه چیزا مهم نیس

بعضی از باشگاه ها دمپایی اضافه دارن  

به مربی خیلی دقت کن ببین چقدر برای بقیه وقت میزاره ببین واقعا اهمیت میده یا نه 

ببین از این مربی ها که خودش دو روز باشگاه رفته مدرک گرفته نباشه 

یه مربی با سابقه و بلد کار باشه 

ببین آدمایی که میان اونجا چقدر از باشگاهش راضین 

و اینکه حتما اینو به مربی بگو که میخوای وزن بگیری یا عضله کار کنی یا وزن کم کنی تا قبلش راهنمایی های لازم رو بکنه و بهت مشاوره بده 

از من می‌شنوی اگه واقعا میخوای عضله بسازی 

به هییییچ عنوان زیر باز مکمل نرو 

همین که باشگاه بری بهت مکمل و پیشنهاد میکنن ولی از من می‌شنوی دور مکمل خط بکش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما به کسایی که اونجا هستن و مدتی هست اونجا ورزش میکنن دقت کن ببین کسیم به هدفش رسیده یا نه ؟ به دس ...

ممنون عزیزم من فعلا فقط تو پیج اینستا چندتا باشگاه چک کردم فیلم از فضا و اینا گذاشتن طبق اونا مقایسه کردم این باشگاه که میخام برم بازدید هم نزدیک تره بهم هم ویژه بانوان هم بزرگه و تو فیلم که دستگاه زیاد بود ولی جاها دیگه محیط کوچک و دستگاه زیادی نداشتن و تو زیرزمین اینها بود... 

به نامزدم گفتم گفت چک کن دوربین نداشته باشه اونجا 🫠 و پودر و اینا تبلیغ نکنن و بپرس تو یه ماه اثر میذاره یانه 

بعضی از باشگاه ها دمپایی اضافه دارن به مربی خیلی دقت کن ببین چقدر برای بقیه وقت میزاره ببین واقعا ا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتتون 

فعلا فقط تو پیج اینستا چندتا باشگاه چک کردم فیلم از فضا و اینا گذاشتن طبق اونا مقایسه کردم این باشگاه که میخام برم بازدید هم نزدیک تره بهم هم ویژه بانوان هم بزرگه و تو فیلم که دستگاه زیاد بود ولی جاها دیگه محیط کوچک و دستگاه زیادی نداشتن و تو زیرزمین اینها بود... 

به نامزدم گفتم گفت چک کن دوربین نداشته باشه اونجا 🫠 و پودر و اینا تبلیغ نکنن و بپرس تو یه ماه اثر میذاره یانه 

آره مکمل که از الان با خودم عهد بستم سمتشون نرم چون اونجا خیلی آدم ترغیب میکنن....

من برام مهمه رختکن یه فضا شخصی داشته باشه برا تعویض لباس چون اصن راحت نیستم بین بقیه لباس در بیارم و عوض کنم 🫠

از محیط های کوچک و خفه هم بدم میاد 

این مربی رو من نمیشناسم ولی تو بیو زده بود استاد دانشگاه 

دمپایی ببر خیلی بهتره، چون با جوراب رفتن تو سالن زشته و غیربهداشتیه. واسه بازدید فقط کافیه تمیز باشی. اونجا به تمیزی محیط، تهویه، شلوغی سالن، برخورد مربیا و امکاناتی مثل دوش و رختکن دقت کن. از مربی بپرس برنامه تمرینی میده یا نه، مربی اختصاصی داره یا نه، تایمای خلوت باشگاه کیه، و اینکه برای تازه‌کارا چی پیشنهاد میدن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مرسی عزیزم از توضیحاتتون فعلا فقط تو پیج اینستا چندتا باشگاه چک کردم فیلم از فضا و اینا گذاشتن طبق ا ...

تو یه ماه که قطعا اثر نمی‌ذاره تو یه ماه تازه باید ببینی بدنت میتونی ورزش و برنامه ای که بهت میدن و هندل کنه یا نه 

اما از من می‌شنوی پزشک تغذیه برو 

من میخواستم وزن بگیرم در کنارش عضله سازی کنم 

به هییییچ عنوان مکمل نخوردم 

و اینکه تقریبا تو دوسال به اندام دلخواه رسیدم

دمپایی ببر خیلی بهتره، چون با جوراب رفتن تو سالن زشته و غیربهداشتیه. واسه بازدید فقط کافیه تمیز باشی ...

خسته نمیشی سوالارو از هوش مصنوعی میپرسی و اینجا جواب میدی؟ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

تو یه ماه که قطعا اثر نمی‌ذاره تو یه ماه تازه باید ببینی بدنت میتونی ورزش و برنامه ای که بهت میدن و ...

گلم باید برنامه غذایی هم بگیری؟ چون من اونروزی رفتم گفت باید حتما برنامه هم بگیری در کنارش 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

گلم باید برنامه غذایی هم بگیری؟ چون من اونروزی رفتم گفت باید حتما برنامه هم بگیری در کنارش

اره دیگه 

من برای وزن گیری رفته بودم که خب قبلش رفتم پیش پزشک تغذیه و ازش یه برنامه خوب خواستم در کنارش بعد از وزن گیری شروع کردم عضله سازی 

شماهم حتی اگه میخواین وزن کم کنین باید کنارش یه برنامه و رژیم غذایی دقیق و خوب داشته باشین 

پیش پزشک تغذیه برین دقیق تر عمل میکنه