2777
2789
عنوان

مامانم با حرفاش نیش میزنه

118 بازدید | 8 پست

من الان باید خوش بگذرونم با دوستام بگردم برم بیرون 

اصلا بهم اجازه نمیده 

خواستم سرکار برم بهم اجازه نداد حبس شدم تو خونه هرجا اون بره میرم هرجا اون باشه میبرتم ب زور

دیگه خسته شدم از دستش 18 سالمه اجازه نمیده لذت ببرم از این سنوسال 

بخوامم برم بیرون حرفای زشتی میزنه که بخدا من شرمم میشه حتی بخوام ب زبون بیارم 

هم سن های من همش باهم بیرونن خوش میگذرونن میرن پیک نیک، پیاده روی، باشگاه، کافه 

من اجازه هیچکاریو ندارم اصلا

همش با مامانم و دوستاش میگردم اونم 52 سالشه اصلا طرز فکرمون خیلی باهم فرق میکنه 

بعد من حس ششم خیلی قوی دارم خودم حس میکنم تو جونی میمیرم واسه خیلی چیزا حس کردم و درست از آب دراومده 

میشه بگید چیکار کنم این روند ادامه نداشته باشه؟🫠

عه همزاد منی که تو

بترسونتش و بگو اگه نزاری فلان کارو کنم خودکشی میکنم ابروتو میبرم

فوقش تا یسال دیگه بخواد گیر بده

اگه ادامه داد کارایی ک میخوایو انجام بده اگه فحش داد فحشو بخور اگه کتک زد کتکشم تحمل کن ولی کدری ک میخوایو انجام بده تا بفهمه دیگه بزرگ شدی و قرار نیست مثل بچه ها ور دلش بمونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه همزاد منی که توبترسونتش و بگو اگه نزاری فلان کارو کنم خودکشی میکنم ابروتو میبرمفوقش تا یسال دیگه ...

نه میخوام خودش بهم اجازشو بده وگرنه دو مترم زیر زمینه بخوام رو کنم همه کارامو میتونم انجام بدم ولی خودش ب اون جایگاه درک برسه خیلی لذتش بیشتره مثلا من یه کاره اشتباهیو انجام بدم ب خواهرام میگه ب بابام میگه ب خاله هام میگه ب همهههه

ازمم بدش میاد دل منم از خودش رنجونده نمیتونم دیگه مثل قبل دوسش داشته باشم بارها دلمو شکسته 

منم مث توم اسی

واقعا خیلی دارم اذیت میشم فک میکنم باهم دشمنی داره

کلا تو خونه باهام حرف نمیزنه مثلا امروز از امتحان برگشتم سلام کردم جوابمو نداد اصلا روشو برگردوند